Akçaabat’ın Sevilen Eski Belde Belediye Başkanlarından Halil İbrahim Dervişoğlu Bugün Sabah Saatlerinde İkamet Etmiş Olduğu Evinde Geçirdiği Rahatsızlık Sonucu Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi Acil Servisine Getirilerek Burada Müşahede Altına Alınmış Kendisine Yapılan Tüm Müdahaleler Sonucunda Hayata Döndürülememiş Ve Yaşamını Yitirmişti.

Akçaabatın Sesi İnternet Haber Sitesinin Edindiği Bilgilere Göre,70 Yaşında Hayatını Kaybeden Halil İbrahim Dervişoğlu’nun Bir Kaç gün Önce Bağırsaklarında Meydana Gelen Rahatsızlık Nedeniyle Evinde İstirahat Ettiği 18 Eylül 2017 Pazartesi Sabah Saat:06.00’sularında Aniden Rahatsızlandığı Belirtildi. Çok Önemli Bir Rahatsızlık Geçirdiğini Gören Ailesi Ve Yakınları Tarafından Haçkalı Baba Devlet Hastanesi Acil Servisine Götürülen Eski Belediye Başkanı Halil İbrahim Dervişoğlu Maalesef Burada Hayatını Kaybetti.

Yine Haber Sitemizin Edindiği Bilgiler Doğrultusunda Eski Belediye Başkanı Halil İbrahim Dervişoğlu’nun Ölüm Nedeni İki Şekilde Olmuş. Kimilerine Göre Beynine Giden Damarlardan Bir Tanesinin Pıhtı Attığı Yönünde İdi, Kimilerine Göre İse Başkan Halil İbrahim Dervişoğlu’nun Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybettiği Yönünde İdi.

Akçaabat DYP’de Uzun Yıllar Siyaset Yaparak Arkasında Hiçbir Şaibe Bırakmadan Her Zaman Kendisi Takdirlerle Onure Edilmiş Bir Siyaset Adamı Olarak Bilinen Halil İbrahim Dervişoğlu Kariyerini Kavaklı Beldesine İki Dönem DYP’den Belediye Başkanı Olarak Noktaladı. Yardımseverliğiyle Halkla İç İçe Olma Özelliğiyle Tanınan Halil İbrahim Dervişoğlu Evli Ve 7 Çocuk Babası İdi.

Eski Kavaklı Beldesi Belediye Başkanı Halil İbrahim Dervişoğlu’nun Cenazesi 19 Eylül 2017 Salı Günü Kavaklı Rahman Camiinde Öğle Namazına Müteakiben Kılınacak Cenaze Namazının Ardından Aynı Yerdeki Aile Kabristanlığına Defnedilecek.

Akçaabatın Sesi İnternet Haber Sitesi Olarak Amansız Bir Şekilde Aramızdan Ayrılan Eski Kavaklı Beldesi Belediye Başkanı Halil İbrahim Dervişoğlu’na Allahtan Rahmet Kederli Ailesine Sabırlar Dileriz.

224230_10151612742194031_781612392_n---kopya.jpg123456---kopya-20170918210237.png

Editör: TE Bilisim