Hacısalihoğlu: “CHP’ye Yönelik Sahte İftiralar Devam Ediyor”

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, kendisiyle ilgili açıklama yapan AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu’ya yanıt vererek, “Sayın Sezgin Mumcu, belli ki dini eğitim aldığı evlerde öğretilen, yalan tarihi güzel özümsemiş. Sahte ve dayanaksız iftiralarını sürdürmektedir” dedi.

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, 'CHP'nin iktidara gelmemesini' işaret ederek "Allah nasip etmesin" diyen AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’na verdiği yanıtın ardından kendisiyle ilgili açıklama yapan AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu’nun açıklamalarına da sessiz kalmadı.

dsc-0260-002.jpg

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, ‘AKP İl Başkanı Sezgin Mumcu’ya cevabımdır’ başlıklı açıklama yaparak, “Siyasal sıkışmışlıklarını CHP’ye saldırarak değil, sorunları çözerek aşabileceklerini AKP Trabzon yöneticilerine bir kez daha hatırlatmak isterim” dedi.

CHP’ye yönelik sahte ve dayanıksız saldırıların devam ettiğine değinen Başkan Ömer Hacısalihoğlu, “Sayın Sezgin Mumcu, belli ki dini eğitim aldığı evlerde öğretilen yalan tarihi güzel özümsemiş. Sahte ve dayanaksız iftiralarını sürdürüyor. CHP, cami kapattı iftiralarını, kutsal emanetlerin korunması amacıyla yapıldığını bilmediği gibi kutsal kitabımızı yasaklattı iftiralarının ise Cumhuriyet öncesi başlatılan kitap toplatılmanın Cumhuriyet döneminde sonlanması olduğunu bilemeyecek kadar tarih cahilidir. Bilgi eksikliğini gidermek amacıyla meclisteki vekillerinden, Cumhuriyet döneminde onarılan camilerin listesini istesin, arşivler ortadadır. Okusun, okuduğunu anlamada zorluk çekerse kendilerine anlatmaktan memnuniyet duyarız” ifadelerini kullandı.

Hacısalihoğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Zinayı anayasal suç olmaktan çıkaranların, faizle mücadele edemeyenlerin ve zihniyetlerinin mümin vasfı taşıyamayacaklarını unutmuşum, hatırlattıkları için teşekkür ediyorum. Darbelerden ve darbecilerden en çok çeken Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Darbecilerin yol arkadaşları ise ne istedilerse verenlerdir.”

a-055.png

Editör: TE Bilisim