KTÜ 2014-2015 Yılı Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği 1.Öğretim Programı Bölümü Birincisi Akçaabatlı Oğuzhan Kalafat Oldu.

Akçaabat Toplum Sağlığı Merkezinde Görev Yapan Ahmet Salih Kalafat’ın Oğlu Olan Oğuzhan Kalafat Almış Olduğu Bu Başarıyla Göğsümüzü Kabarttı.

İkiz Kardeşi Metehan Yaşar Kalafat İle Aynı Bölümde Okuyan Oğuzhan Kalafat Mezuniyet Törenine Çağırdığı Ailesine Bölüm 1.Cisi Olduğunu Dahi Söylemezken Özellikle Anne Ve Babasına Unutulmaz Bir Sürpriz Yaşattı.

Bir Anda Program Sunucusu, Oğuzhan Kalafat’ın Bölüm 1.Cisi Olduğuna Dair Anons Yapınca Baba Ahmet Salih Kalafat Ve Eşi Sevgi Kalafat Salonda Sevinç Çığlıkları Attılar. Sevinç Çığlıkları Atan Baba Ahmet, Anne Sevgi Daha Sonra Mutluluktan Gözyaşı Dökmeye Başladılar.

Trabzon Ve Akçaabat’ın Saygın Ve Beyefendi Gençlerinden Olan İkiz Kardeşlerin Bu Başarısı Trabzon Ve Akçaabat Kamuoyunda Geniş Yankı Uyandırdı.

Yüksek Lisansını KTÜ Yapacak Olduğunu Söyleyen Oğuzhan Kalafat, Bölüm Birinciliği Belgesini Ve Plaketini Jeoloji Mühendisliği Dekanı Olkan Çuvalcı’dan Aldı.

KTÜ 2014-2015 Yılı Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği 1.Öğretim Programı Bölümü Birincisi Olan Akçaabatlı Oğuzhan Kalafat'ın Göğsümüzü Kapartan 1.lik Konuşması........ https://www.youtube.com/watch?v=i0wEasSiaao&feature=youtu.be

[caption id="attachment_21567" align="aligncenter" width="640"]????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????[/caption] ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ????????????????????????????????????   CAM00430
Editör: TE Bilisim