www.akcaabatinsesi.com İnternet TV Haber Sitesinin Hazırladığı “    GURBETTEN SILAYA ”Programı Tüm Hızıyla Devam Ediyor.

Gurbetten Sılaya Programı İstanbul Ve Türkiye’nin Değişik İllerinde Yaşayan Akçaabatlı Hemşerilerine Ulaşmak Ve Onlarla Hasbihâl Etmek İçin Projelendirilmiş Bir Program.

Her Nerede Yaşıyorsanız, Hangi Meslek Gruplarında Bulunursanız Bulunun Biliyoruz ki Hepinizin Gurbetten Sılaya Bir Özleminiz Bir Mesajınız Olacaktır.

Sıla Özlemini Çekenlerle Gerçekleştirmiş Olduğumuz Röportajlarımızı Haber Sitemizde Karınca Kaderince Yayınlayarak Bizim Paylaşımlarımızı Sizlerle de Paylaşmış Oluyoruz.

Uzun Lafın Kısası Elimize Kameramızı, Fotoğraf Makinemizi Alarak İstanbul’un Yolunu Tuttuk, İlkinde İş Adamlarımız Engin Akdeniz, Adnan Bahadır Ve Metin Akın İle Gerçekleştirmiş Olduğumuz Röportajlarımızı Yayınlayarak Kendilerinin Gurbette Yaşamanın Olumlu Ve Olumsuz Yönlerini Bizim Aracılığımız İle Sizlerle Paylaşma Fırsatı Bulduk.

Bugün İse Yine İstanbul’da Yaşayan Değerli Akçaabatlı Hemşerilerimizle Gerçekleştirmiş Olduğumuz Görüntülü Röportajlarımızı Yine Siz Saygı Değer Okuyucularımızla Birlikte Paylaşmaktan Mutluluk Duyacağız.

Gurbetten Sılaya Mesajım Var Programının İkinci Konukları Yıllar Önce Akçaabat’tan İstanbul’a Göç Etmiş Ve İş Hayatlarını İstanbul’da Sürdüren Değerli İş Adamlarımızdan Gökçe Atmaca, Hayrullah Ertem Ve İlker Bakioğlu…

Şimdi Sizlere İstanbul Kartal İlçesinde Kendi Ofisinde Bizleri Ağırlayan Akçaabat Kuruçam Nüfusuna Kayıtlı Genç İş Adamı İktisatçı, Horon İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İlker Bakioğlu İle Gerçekleştirmiş Olduğumuz Görüntülü Röportajın Tamamını Yayınlıyoruz…

İşte Dünden Bugüne İlker Bakioğlu…İzliyoruz. http://www.youtube.com/watch?v=NYIUZwNHYus&feature=youtu.be

IMG_0198

IMG_0201

IMG_0210

IMG_0216

IMG_0226

IMG_0227

Editör: TE Bilisim