www.akcaabatinsesi.com İnternet TV Haber Sitesinin Hazırladığı “    GURBETTEN SILAYA ”Programı Tüm Hızıyla Devam Ediyor.

Gurbetten Sılaya Programı İstanbul Ve Türkiye’nin Değişik İllerinde Yaşayan Akçaabatlı Hemşerilerine Ulaşmak Ve Onlarla Hasbihâl Etmek İçin Projelendirilmiş Bir Programdır.

Her Nerede Yaşıyorsanız, Hangi Meslek Gruplarında Olursanız Olun Biliyoruz Ki Hepinizin Gurbetten Sılaya Bir Özleminiz Bir Mesajınız Olacaktır.

Özellikle, Gurbette Sıla Özlemi Çekenlerle Gerçekleştirmiş Olduğumuz Röportajlarımızı Haber Sitemizde Karınca Kaderince Yayınlayarak Bizim Paylaşımlarımızı Sizlerle De Paylaşmış Oluyoruz.

Uzun Lafın Kısası Elimize Kameramızı, Fotoğraf Makinemizi Alarak İstanbul’un Yolunu Tuttuk, İlkinde İş Adamlarımız Engin Akdeniz, Adnan Bahadır Ve Metin Akın İle Gerçekleştirmiş Olduğumuz Röportajlarımızı Yayınlayarak Kendilerinin Gurbette Yaşamanın Olumlu Ve Olumsuz Yönlerini Bizim Aracılığımız İle Sizlerle Paylaşma Fırsatı Buldurduk.

Bugün İse Yine İstanbul’da Yaşayan Değerli Akçaabatlı Hemşerilerimizle Gerçekleştirmiş Olduğumuz Görüntülü Röportajlarımızı Yine Siz Saygı Değer Okuyucularımızla Birlikte Paylaşmaktan Mutluluk Duyacağız.

Gurbetten Sılaya Mesajım Var Programının İkinci Konukları Yıllar Önce Akçaabat’tan İstanbul’a Göç Etmiş Ve İş Hayatlarını İstanbul’da Sürdüren Değerli İş Adamlarımızdan Gökçe Atmaca, Hayrullah Ertem Ve İlker Bakioğlu…

Giriş Yazımızın Ardından Önce Değerli Genç İş Adamımız Gökçe Atmaca İle Gerçekleştirmiş Olduğumuz Röportajı Sizlerle Paylaşmış Ve Çok Büyük Beğeni Kazanmıştı.

Şimdi İse Uzun Yıllar Önce Yine Akçaabat’tan İstanbul’a Okumak İçin Giden Ve İstanbul’un O Büyülü Atmosferinden Etkilenen Yatırımlarını Değilde İş Hayatını Burada Daim Ettiren Saygıdeğer İş Adamı Güler Yüzlü Mütevazı İnsan Has Bir Akçaabatlı Hayrullah Ertem İle Gerçekleştirmiş Olduğumuz Röportajı Sizlerle Paylaşmaktan Mutluluk Duyduk.

Hayrullah Ertem’in İşyeri İstanbul Avcılar İlçesinde… Plastik İşi Yapıyor. Yıllardır Bu Sektörde Ve Türkiye’nin Sayılı Markaları İle Çalışmanın Verdiği Gururla İş Hayatına Dim Dik Ayakta Kalarak Devam Eden Biri.

Bizlerle Konuştuğunda Genelde İşinden Ziyade Akçaabat’ı Anlattı, Bizimde Hoşumuza Gitti Ve Dakikalarca O Şeker Tadında Anlattığı Dünden Bugüne Akçaabat’ı Gurbetten Sılaya Siz Saygıdeğer www.akcaabatinsesi.com TV Haber Sitesi Takipçileriyle Paylaşmak İstedik… https://www.youtube.com/watch?v=kICugyb1Cks

IMG_0195

IMG_0188

IMG_0185

IMG_0182

IMG_0180

IMG_0173

Editör: TE Bilisim