www.akcaabatinsesi.com İnternet TV Haber Sitesinin Hazırladığı “    GURBETTEN SILAYA ”Programı Tüm Hızıyla Devam Ediyor.

Gurbetten Sılaya Programı İstanbul Ve Türkiye’nin Değişik İllerinde Yaşayan Akçaabatlı Hemşerilerine Ulaşmak Ve Onlarla Hasbihâl Etmek İçin Projelendirilmiş Bir Program.

Her Nerede Yaşıyorsanız, Hangi Meslek Gruplarında Bulunursanız Bulunun Biliyoruz ki Hepinizin Gurbetten Sılaya Bir Özleminiz Bir Mesajınız Olacaktır.

Sıla Özlemini Çekenlerle Gerçekleştirmiş Olduğumuz Röportajlarımızı Haber Sitemizde Karınca Kaderince Yayınlayarak Bizim Paylaşımlarımızı Sizlerle de Paylaşmış Oluyoruz.

Uzun Lafın Kısası Elimize Kameramızı, Fotoğraf Makinemizi Alarak İstanbul’un Yolunu Tuttuk, İlkinde İş Adamlarımız Engin Akdeniz, Adnan Bahadır Ve Metin Akın İle Gerçekleştirmiş Olduğumuz Röportajlarımızı Yayınlayarak Kendilerinin Gurbette Yaşamanın Olumlu Ve Olumsuz Yönlerini Bizim Aracılığımız İle Sizlerle Paylaşma Fırsatı Bulduk.

Bugün İse Yine İstanbul’da Yaşayan Değerli Akçaabatlı Hemşerilerimizle Gerçekleştirmiş Olduğumuz Görüntülü Röportajlarımızı Yine Siz Saygı Değer Okuyucularımızla Birlikte Paylaşmaktan Mutluluk Duyacağız.

Gurbetten Sılaya Mesajım Var Programının İkinci Konukları Yıllar Önce Akçaabat’tan İstanbul’a Gök Etmiş Ve İş Hayatlarını İstanbul’da Sürdüren Değerli İş Adamlarımızdan Gökçe Atmaca, Hayrullah Ertem Ve İlker Bakioğlu…

Şimdi Sizlere Kendi Ofisinde Bizleri Ağırlayan Akçaabat Doğanköy’lü Genç İş Adamı Orman Mühendisi Gökçe Atmaca İle Gerçekleştirmiş Olduğumuz Görüntülü Röportajın Tamamını Yayınlıyoruz…

-Lütfen Görüntünün Üzerine Tıklayarak İzleyiniz.

Gökçe Atmaca Akçaabat’lı.1975 Tarihinde Doğanköy Diğer İsmi İle Muzura’da Dünya’ya Geldi. İlk Ve Orta Öğrenimini Doğanköy’de Tamamladıktan Sonra 1990 Yılında Akçaabat Lisesinden Mezun Oldu.1991 Yılında İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümünü Kazanarak İstanbul’a Geldi.

İstanbul’da Üniversite Hayatını Bitirdikten Sonra Hedefini Belirlemişti..

Gökçe Atmaca, Üniversiteyi İstanbul’da Okuduktan Sonra Memlekete Trabzon’a Dönecek Ve Trabzon’da İş Hayatına Devam Edecekti. Fakat Gidişat Öyle Olmadı, Gökçe Atmaca Kısa Dönem Askerlik Görevini Yerine Getirdikten Sonra Tekrar İstanbul’a Gelerek İş Hayatını Burada Denemek İstedi. Deneyelim Bakalım Ne Olur Diye Düşündüm Düşüneyim Derken Bir Anda Kendini İş Hayatına Başlamış Olarak Gördü.

Gökçe Atmaca, Taksus Mimarlık Adında 2001 Yılında Kendi Firmasını Kurdu. Taksus Mimarlık, Ofis Mobilyaları Anlamında Faaliyet Gösteren Bir Firma. Gökçe Atmaca İşini Öyle Büyütmüş ki Türkiye Ve Avrupa’da Büro Mobilyalarının Önde Markası Olan Bürotime Bayiliğini Aldı.Bürotime Türkiye’de Lider Bir Firma, Yurt Dışında İse 45 Ülkeye İhracatı Olan Bir Firma. Bürotime’ın Türkiye’de En Eski Bayilerinden Bir Tanesi İse Akçaabatlı Genç İş Adamı Gökçe Atmaca.

GÖKÇE ATMACA KENDİ İŞİNDEN BAHSEDİYOR

Proje Çalışmaları Ve Türkiye’nin Her Tarafında İşler Yapıyoruz. Biliyorsunuz İstanbul Artık Türkiye’nin İş Anlamında Merkezi. Bir Çok Firmanın Genel Merkezleri İstanbul’da Olduğundan Ötürü İstanbul’da Genel Merkezde Uyguladığımız Konsepti Türkiye’nin Diğer Bölgelerindeki Bölge Müdürlüklerinde Olsun, Depolarına Olsun, Şubelerine Olsun Aynı Konsepti Uygulama Şansımız Var.

Biz Bunu Firma Olarak 15 senedir Hiçbir Ek Ücret Almadan Yapıyoruz. Çünkü Bunlar Bizim Kurumsal Firmalarımız. Müşterilerimizin Çoğunluğu İstanbul’da Zaten, Ama Bazı Dönemlerde İzmir’de, Trabzon’da, Antalya’da, Ankara’da Olan İşleride Biz Yine Sübvanseye Ederek Nakliye Mahiyetinde Yerine Teslim Ediyoruz.

ŞUANKİ İŞİNİZE NASIL BAŞLADINIZ

Orman Mühendisliğinin Türkiye’deki İş Alanı Devlet, Onun Haricinde İş Alanı Yok. Ama Biz Dedemizden Ve Rahmetli Babam’dan Gelen Esnaflık Geçmişimiz Var. Bizim Hep Hayalimiz “Kendi İşimizi Yapmak”Tı. Tabi Biz Onlar Kadar Başarılı Olamadık Ama Amacımıza Ulaştık.

İstanbul’da Kısa Bir Süre Başka Bir Firmada Çalışma Serüvenimiz Oldu. Daha Sonrada Kendi Firmamızı Kurduk. Ben İlk Başvurumda ’da Sivimdede Bunu Belirtmiştim Zaten İlk Başvurduğum Firmaya, Ben En Fazla 2 Yıl Sonra Kendi Firmamı Kurmak İstiyorum Bana Yapacak Olduğunuz Yatırımı Ona Göre Yapınki Yarın Bugün Farklı Düşünmeyin. Benim Bu Tavrım Onlarında Çok Hoşuna Gitmişti. Yaklaşık 1,5 Yıl Sonra Kendi Firmamızı Kurduk Ve 15 Yıldır Faaliyetteyiz.

Türkiye’de Bir Çok Kurumsal Firmada Müşterilerimiz Var. Tabi Bunun Yanında Perakende Satışlarımızda Var. İnsanlar Yanlış Anlamasın,  Biz İstanbul Dışında Özellikle Bir Adet Sehpa Dahi Olsa Nakliye Ve Montaj Fiyatı Almaksızın Onu Teslim Ediyoruz. Bu Kadarda Perakende Kıskımız Var. Ama Hedef Kitlemiz Tabi Projeler. Kendimiz Mekânı Ölçeklendiriyoruz Ölçülerini Alıp Bilgisayara Aplike Ettikten Sonra Projelendiriyoruz Ve Müşterilerimize Üç Boyutlu Sunum Yapıyoruz. Oraya Koyacağımız Ürünleri Renkleri Boyutlarıyla Müşterimize Sunuyoruz Teklifimizi Hazırlıyoruz Onaylanırsa Da Nakliye Montajıyla Da Teslimatını Yapıyoruz.

RÖPORTAJIN TAMAMINI TAKİP ETMEK İÇİN LÜTFEN GÖRÜNTÜNÜN ÜZERİNE TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ…

TEŞEKKÜR EDİYORUZ. http://www.youtube.com/watch?v=2H77g21ApH0&feature=youtu.be

IMG_0125

IMG_0127

IMG_0130

IMG_0136

IMG_0140

IMG_0146

IMG_0153

IMG_0157

IMG_0167

Editör: TE Bilisim