Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Günnar, dün gün boyu Ortahisar İlçesinde çeşitli ziyaretlerde bulunurken, akşam da ise, Akçaabat’ın yüksek mahalleleri Eskiköy ve Sarıca Mahallerini ziyaret etti.

AK Parti Trabzon Milletvekili ve Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günnar, Ahi Evren Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesini ziyaret ederek, hastane personeli ile hastalar ve hasta yakınlarını ziyaret etti. Hastalar ve hasta yakınlarına Allah’tan acil şifalar dileyen Günnar, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Günnar, hastanede yeni hizmete girecek ‘Kardiyopulmoner rehabilitasyon merkezini’ de inceleyerek, merkeze yeni kurulacak ergometri cihazını Hastane Başhekimi İsmet Durmuş’la birlikte test etti. Günnar, AK Parti döneminde sağlıkta büyük dönüşüm yaşandığını belirterek, “Hastanelerimiz 5 yıldızlı otel konforunda. Artık yurt dışından ülkemize vatandaşlarımız tedavi olmaya geliyor. Ahi Evren Hastanemize de yeni bir birim daha kuruluyor. ‘Kardiyopulmoner rehabilitasyon merkezi’de hastalarımıza yakında hizmete girecek. Servisin en büyük özelliği kablosuz EKG çekiliyor. Kalp hastalarına rehabilitasyon yapılması için servise 3 adet ergometri cihazı, birer adet koltuklu bisiklet, koşu bandı, kol ergometri olmak üzere 6 yeni cihaz alındı ve yakında hizmete girecek. Trabzon’umuza ve bölgemize hayırlı olsun” dedi.

Günnar, hastane ziyaretinin ardından Huzurevi’ni ziyaret ederek, yaşlıların şefkat ve dualarını aldı. Ziyaretlerine SGK kurumu ile devam eden Günnar, burada da SGK personeli ile bir süre sohbet etti.

Ziyaretlerini hız kesmeden sürdüren Günnar, Akçaabat’a geçti ve ilçenin yüksek mahalleri olan Eskiköy ve Sarıca Mahallelerinde mahalle halkı ile bir araya geldi.

Günnar, AK Parti’nin sağlıkta dönüşüm yaptığını dile getirerek, “Toplamda 56 bin kapasiteli şehir hastanelerini hizmete açacağız. Koruyu hekimliği yaygınlaştıracağız. İhtiyaç sahiplerine evde bakı hizmetini yaygınlaştıracağız. Trabzon’da da şehir hastanesini hizmete sokacağız” diye konuştu.

 “1 KASIM BİR MİLAT OLACAK”

Günnar, 1 Kasım’ın Türkiye için bir milat olacağını kaydederek,“Seçim beyannamemizin odağında ‘insan’  var. Faizsiz kredi, vergi kolaylığı sağlayacağız. Esnafa faizsiz kredi vereceğiz, teşvik kapsamını genişleteceğiz. Herkese yurt imkanı sağlayacağız. Biz söz veriyoruz, bunların hepsi yapılabilecek vaatler. Bu noktada hep birlikte omuz omuza vereceğiz ve 2002’den beri yürüyen milli irade kervanını durdurmaya kimsenin gücü yetmeyecek inşallah” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim