Gümrükçüoğlu, Engelli Çocuğun Çağrısına Anında Yanıt Verdi

Trabzon’un Köprübaşı ilçesi Gündoğan Mahallesi’ndeki 9 yaşındaki engelli çocuğun çağrısına Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu anında yanıt verdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından Avcı ailesinin evine ulaşan yol asfaltlanırken minik Gamze’nin rahatlıkla hastaneye gidebilmesi ve engelli aracıyla sokağa çıkması sağlanmış oldu.

Gündoğan Mahallesi’nde ikamet eden Avcı ailesinin 9 yaşındaki evlatları, kas erimesi hastalığıyla mücadele ettiği için sık sık hastaneye ve yüzme terapilerine gitmeye ihtiyaç duyuyor. Özellikle yağışlı havalarda araçlar eve yanaşamayınca aile bireylerinin sırtında araca gitmek durumunda olan Gamze, ayrıca engelli arabasıyla evin dışında gezinemediği için Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na konu iletildi. Başkan Gümrükçüoğlu, olaydan haber alır Avcı ailesinin evine ulaşan yolun ve evin çevresinin asfaltlanması için talimat verdi. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesince yapılan çalışma ile sorun ortadan kaldırıldı. Ayrıca mahallede Avcı ailesinin evine ulaşan yolun dışında da asfaltlama çalışması icra edildi.

Gündoğdu Mahallesi Muhtarı Zeynep Ayar, duyarlığından ötürü Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti. 9 yaşındaki Gamze’nin artık rahatlıkla hastane ve yüzme terapilerine gidebildiğini, evinin dışında gezinebildiğini ifade eden Muhtar Ayar, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza hassasiyetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Talebimize anında yanıt verdiler. Mahallemizde ayrıca asfaltlama ve betonlama çalışmaları da gerçekleştirdiler. Büyükşehir Belediyemizin çalışmalarından çok memnunuz” diye konuştu.

670-895.gif123456---kopya-20180829190632.png

 

Editör: TE Bilisim