Gülşah & Ozan Çifti Görkemli Düğünle Dünya Evine Girdiler!

Akçaabat Altuntaş Düğün Salonu’nda Yapılan Düğün İle Gülşah Durna – Ozan Yürüm İle Dünya Evine Girdi.

Katılım Yoğun Oldu

Akçaabat Sebatspor’da Uzun Yıllar Futbol Oynamış Ve Takım Kaptanlığını Yapmış Efsane İsim Vedat Durna Kızını Yürüm Ailesinin Oğlu Ozan Yürüm İle Evlendirdi. Düğüne Gelen Davetlileri Kapıda Karşılayan Durna Ailesi Ve Yürüm Ailesi, Düğün Sırasında da Masaları Gezerek Davetliler İle Yakından İlgilendiler. Her İki Ailede Çocuklarının Mürüvvetini Görmekten Son Derece Mutlu Olduklarını Dile Getirdi.

Alkışlar Eşliğinde Düğün Pastasını Kestiler

Gülşah- Ozan Yürüm Çifti Düğün Salonuna Alkışlar Eşliğinde Girdi Ve Alkışlar Eşliğinde Düğün Pastasını Kestiler. Genç Çiftin İlk Danslarını Yapmasının Ardından Takı Merasimine Geçildi.  Genç Evliler Gülşah - Ozan Yürüm Çiftinin Düğün Törenine Her İki Ailenin Yakınları, ODTÜ Mezunu Olan Çiftin Okul Arkadaşları, STK Temsilcileri, Esnaflar, Resmi Kurum Ve Kuruluşların Yöneticileri, STK Yöneticileri, Esnaflar Ve Kalabalık Bir Davetli Katıldı.

Genç Çift Doyasıya Eğlendi

Gülşah - Ozan Yürüm Çifti Takı Merasiminin Ardından Arkadaşları Akrabaları Ve Davetliler İle Birlikte Gecenin İlerleyen Saatlerine Kadar Canlı Müzik Eşliğinde Çeşitli Oyunlar, Horonlar Oynayıp Gönüllerince Doyasıya Eğlendiler.

Gülşah - Ozan Çifti, Anne Ve Baları Düğün Sonunda Düğüne Katılan Herkese Mutlu Günlerinde Yanlarında Olan Ve Olamayan Herkese Teşekkür Ettiler.

img_4890.jpgimg_4909-002.jpgimg_5021.jpgimg_5030.jpgimg_5077.jpgayder-turizm-logo-koksal-071-413-011.png

Editör: TE Bilisim