( Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında Daire Başkanı ) Olarak Görev Yapan Akçaabatlı Hemşerimiz MEHMET BAŞ’ın Oy Birliği İle Başkanlığa Getirildiği Kongrede, 7 Kişilik Bir Yönetim İş Başına Geçti.

Trabzon’un İl Dışında İlçe Dernekleri Arasında Öne Çıkan Ankara Akçaabat Sosyal Kültür Ve Dayanışma Derneği Yeni Yönetim Kurulunu Belirledi Olağan Genel Kurulu 01 Mayıs Pazar Günü Ankara Dernek Binasında Gerçekleşti.

Oldukça Hareketli Ve Renkli Geçen Derneğin Kongresi’nde, Yönetimin Yeniden Şekillenecek Olmasının Heyecanı Yaşandı.

KOGREDEN GÜÇLÜ BİR YÖNETİM ÇIKTI

Ankara Akçaabat Sosyal Kültür Ve Dayanışma Derneği Genel Kurul Toplantısı Sonucu, Göreve Getirilecek İsimleri Belirledi. MEHMET BAŞ, Oy Birliği İle Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Getirilirken, Yönetim Kurulu Asil Ve Yedek Üyelikleri İle Denetim Kurulu Asil Ve Yedek Üyelikleri Toplam 7 Kişiden Oluştu. Ankara Akçaabat Sosyal Kültür Ve Dayanışma Derneği Bu Sonuçla, İlçe Dernekleri İçinde En Faal Dernek Olarak Dikkat Çekti.

img-20160501-wa0001-003.jpg

''ÖRNEK BİR DERNEK OLACAĞIZ''

Ankara Akçaabat Sosyal Kültür Ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Baş, Oldukça Seviyeli Ve Başarılı Bir Kongre Gerçekleştirdiklerini Belirterek, Kendilerine Görev Veren Üyelere Teşekkür Etti. Bundan Sonraki Çalışma Ve Faaliyetlerin Daha Da Artacağını Vurgulayan Başkan Mehmet Baş, ''Bu Kongre Sonucu, Derneğimizi Daha İleriye Taşıma Yolunda Ortaya Koyduğumuz Hedefleri Yakalayacak Güçte Bir Yönetim Oluşturduk. Her Geçen Gün Artan Üyelerimizin İstek Ve Beklentileri Doğrultusunda, Ankara’da Akçaabatlılar Olarak Örnek Bir Dernek Olma Hedefi İle Çalışacağız'' Diye Konuştu.

AKÇAABATLILARA DEV LİSTE

BAŞKAN MEHMET BAŞ ( Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında Daire Başkanı )

HASAN BEŞLİ ( İş Adamı )

BURHANETTİN TOPSAKAL ( TAREKS Genel Müdürü )

ŞENER PUL ( Genel Müdür )

AKIN YILMAZ ( İş Adamı )

YALÇIN ÖZDEMİR ( Bürokrat )

MUSTAFA UZUN ( DSİ Genel Müdür Yardımcısı )

img-20160501-wa0000-004.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim