Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli’den Çevre Ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’a Teşekkür.

Uzun Zamandır Asfaltlanma Çalışmaları Ara Ara Devam Eden Ve Bir Türlü Sonlandırılamayan Meşeli, Çamlıca, Çilekli, Karaçayır, Ağaçlı, Aydın Köyü Grup Yollarının Bir An Önce Bitirilmesi Konusunda Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli Çevre Ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar İle Yapmış Olduğu Görüşmede Yolun Biran Önce Asfaltlanması Konusunda Yardım Talebinde Bulundu. Bakan Erdoğan Bayraktar Bu Talebin Üzerine Grup Yolunun Asfaltlanması Konusunda Yetkililere Talimat Vererek Grup Yolu Asfaltlanma Çalışmaları Hız Kazandı.

Asfaltlanma Çalışmalarının Hız Kazandığı Meşeli, Çamlıca, Çilekli, Karaçayır, Ağaçlı, Aydın Köyü Grup Yollunun Yakın Zaman İçerisinde Bitirilecek.

Konuyla İlgili Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli Yaptığı Açıklamada”Meşeli, Çamlıca, Çilekli, Karaçayır, Ağaçlı, Aydın Köyü Grup Yollarında Yapılan Çalışmalarla İlgili, Çevre Ve Şehircilik Bakanımız Erdoğan BAYRAKTAR Bu Konuda Duyarlılık Göstererek Grup Yolunun Biran Önce Tamamlanması İçin Gerekli Talimatları Vermiştir Ve Çalışmalar Devam Etmektedir. Biz Muhtarlar Olarak Bu Konuda Sayın Bakanımıza Teşekkürlerimizi İfade Etmek İstiyorum.Açıklamasında Bulundu.

 

Editör: TE Bilisim