Akçaabat Fk Sebat Antalya Kampında Bugün, Giresunspor İle Oynadığı Hazırlık Maçını 2-1 Kaybetti.

Saat:13.00 De Kamp Yapılan Otelin Sahasında Dostane Hava İçerisinde Gerçekleştirilen Hazırlık Maçında Gülen Taraf Giresunspor Oldu.

09 Ocak 2014 Tarihinde İse Akçaabat Fk Sebat Kampın Son Hazırlık Maçını Maltepespor İle Yapacak.

FETHİ TÜRKOĞLU AÇIKLAMADA BULUNDU

Spor Toto 3.Lig.1.Grup’ta Mücadele Eden Trabzon Akçaabat Fk Sebat Sportif Direktörü Fethi Türkoğlu,10 Ocak’ta Sona Erecek Kamp Programında Bir Hazırlık Maçı Daha Oynayacak Olduklarını İfade Etti.

Türkoğlu,”9 Ocak’ta Maltepespor İle Bir Hazırlık Maçı Oynayacağız.10 Ocak’ta Yapacağımız Çalışma İle Kampımız Sona Erecek. Eksik Görülmesi Durumunda İse Kadromuza Takviye Yapabiliriz. Dedi.

İkinci Yarıda Oyun Mantalitesinde Değişikliğe Gitmeyi Planladıklarını İfade Eden Türkoğlu, ”İlk Yarıda Oyun Anlamında 2.Ve 3.Bölgede Çoğalamıyor, Çabuk Atağa Çıkamıyorduk. Bu Kamp Döneminde Bu Anlamda Değişikliğe Gitmeye Çalışıyoruz. Çabuk Oynamaya Gayret Gösteriyoruz. İnanıyorum Ki İkinci Yarının İlk Haftasında Oynayacağımız Müsabakadan Başlayarak Yeni Oyunumuzu Sahaya Yansıtmaya Başlayacağız ”Diye Konuştu.

Giresunspor’dan, UĞUR Ve MUSTAFA’yı Transfer Ettik.

Kadrosuna Kattığı Oyuncularla Dikkat Çeken Akçaabat Fk Sebat, Biri Kiralık Olmak Üzere Giresunspor’dan Uğur Ve Mustafa’yı Renklerine Bağladı.

 

Editör: TE Bilisim