Giresun Tirebolu'da terör saldırısı!

Giresun'un Tirebolu ilçesinde teröristler askere saldırdı. Saldırıda 2 askerin yaralandığı öğrenildi

Giresun'un Tirebolu ilçesinde terör saldırısı olduğu öğrenildi.

Giresun’un Tirebolu İlçesi Aslancık Mevkiinde İl Jandarma Komutanlığı trafik ekiplerine; ağaçlık araziden uzun namlulu silahlar ile saldırı düzenlendi. Saldırı sırasında yol kontrolünde görevli iki jandarma personeli yaralandı. Yaralı personel Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaşanan olay sonrasında bölgeye çok sayıda özel tim ve asker sevk edilerek geniş çaplı operasyon başlatıldı. Olay yerindeki ilk bulguların ise terör saldırısı olduğu öğrenildi.

Yaralanan iki askerin durumlarının iyi olduğu kaydedildi.

Hatırlanacağı gibi Giresun'da geçtiğimiz günlerde de terör saldırısı yaşanmıştı. Giresun'un Güce ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı'na roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmişti. Bu saldırıda karakolun yakınında bulunan okul bahçesinde düzenlenen düğündeki 4 kişi bu saldırıda hafif şekilde yaralanmıştı.

Son Durum

Giresun'un Tirebolu ilçesi Aslancık köyü mevkiinde devriye görevi yapan jandarma timine yönelik terör örgütü mensupları tarafından düzenlenen silahlı saldırıda bir uzman çavuş yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Giresun'u Gümüşhane'ye bağlayan karayolu üzerinde devriye görevi yapan jandarma timine bugün saat 15.30 sıralarında Tirebolu ilçesi Aslancık köyü mevkiinde terör örgütü mensupları tarafından saldırı düzenlendi. Açılan ilk ateşte Uzman Çavuş Cihat Mutlu ayağından yaralanırken, yaralı uzman çavuş Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'ne getirilerek, tedavi altına alındı. Bölgeye çok sayıda jandarma komando ve özel hareket polis ekipleri sevk edildi.

Bölgede bir süre önce Güce ilçesinde yine terör örgütü mensuplarınca İlçe Jandarma Komutanlığı'na roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmiş, karakolun yanındaki okulun bahçesinde düzenlenen düğüne katılan 4 kişi bu saldırı sırasında hafif şekilde yaralanmıştı.

Editör: TE Bilisim