Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü, Akçaabat Kaymakamlığı Ve İlçe TEDAŞ Müdürlüğü Ekiplerinin Ortaklaşa Yürüttüğü Çalışma Neticesinde Söğütlü Mahallesinde Bulunan Önemli Yerlerdeki Sokak Aydınlatma Lambalarının Eksiklikleri Giderildi.

TACİZ OLAYLARI YAŞANDI

Akçaabat’a Bağlı Söğütlü Mahallesinde Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Ekiplerin Devriye Gezdiği Esnada Tufan Pastanesinin Bulunduğu Yerin Arka Sokağının Üniversiteye Doğru Uzanan Yolun Karanlık Olduğu Görünürken İşin Çok Daha Vahim Olan Tarafı İse Bu Yol Güzergâhında Cinsel Tacizlerin Yaşandığı Tespit Edildiği Öğrenildi.

Konuyu Ele Alan Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü Daha Aydınlık, Daha Güvenli Daha Huzurlu Bir Akçaabat Olması İçin Söğütlü Mahallesinde Yaşanan Bu Olumsuzlukları İlçe Kaymakamı Ve İlçe TEDAŞ Müdürü İle Birlikte Paylaştı.

Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğünün Hassasiyetle Takip Ettiği Konuyu Ele Alan Akçaabat Kaymakamlığı Ve Akçaabat TEDAŞ Müdürlüğü Belirtilen Güzergâhtaki Bozulmuş Ve Eksik Aydınlatma Lambaları Sebebiyle Karanlığa Bürünmüş Yolu Aydınlatılmayı Başardı.

EMNİYET’İN HASSASİYETLİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Edindiğimiz Bilgilere Göre, Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Özellikle Gece Vardiyelerinde Akçaabat İlçe Ve Mahalle Sokaklarda Dolaşarak Eksik Ve Yanmayan Sokak Lambalarının Tespit Çalışmalarını İlçe TEDAŞ Müdürlüğüne Bildirmesi Vatandaşlar Tarafından Takdir Edildi.

 

 

Editör: TE Bilisim