Akçaabat’a Gelen Ak Parti Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Baş 3 Günlüğüne Akşam Uçağı İle Ankara’ya Gitti.

Birtakım İşlerini Yürütmek Ve Takip Etmek Üzere Akçaabat’a Gelen Mehmet Baş İşlerini Tamamlayarak Ankara’ya Döndü.3 Günlük Ankara Programının Ardından Seçim Çalışmalarına Kaldığı Yerden Devam Etmek Üzere Akçaabat’a Geleceğini Söyleyen Baş Haber Sitemize Şu Açıklamaları Yaptı.

IMG_6275“Akçaabat’a Geldiğimizde İnsanların Daha Çok Seçim Havasına Girdiğini Gördüm Bu Sevindirici Bir Durum. İnşallah Birkaç Gün İçerisinde De Adaylar Netleşecek.3 Günlüğüne Ankara’ya Gidiyorum. Allah Nasip Edersen 3 Gün Sonra Seçim Çalışmalarına Kaldığım Yerden Devam Etmek Üzere Akçaabat’a Geleceğim.

-Sosyal Medya Ve Yazılı Medyada Çıkan Haberlerde Akçaabat Adayının Sizin Olmadığınızı Yazıyorlar. Bununla İlgili Neler Söylemek İstersiniz.?

Şimdi Bu Tür Heyecanlar Yaşanır. Özellikle Sosyal Medyanın Çok Yoğun Kullanıldığı Günümüzde Bu Türlü Çok Aslı Olmayan Haberlerin Çok Fazla Yapıldığını Gördük. Ama Bunlar Doğru Değil. Çünkü İnsanların Heyecanı Bir Noktadan Sonra Kayboluyor. Ama Heyecanlı Olan Arkadaşlarımız Zaman Zaman Bu Türlü Haberler Yapmayı Kendilerine Görev Olarak Görüyorlar. Biz Bunların Hiçbirine İtibar Etmiyoruz. Bizim İtibar Edeceğimiz Tek Şey Genel Merkezin Resmi Olarak Açıklayacağı Aday Bizimde Adayımız Olacaktır. Akçaabat’ında Adayı Olacaktır. Dolayısıyla Çıkan O Asparagas Haberlere Ben Hiç İtibar Etmedim. Ümit Ediyorum Ki Hiçbir Arkadaşımız Da İtibar Etmeyecektir. Çünkü Doğrusunu Birkaç Gün Sonra Göreceğiz İnşallah.

-Heyecanlımısınız? IMG_6291Heyecanım Şöyle; Benim Heyecanım Millete Hizmet Etme Heyecanıdır. Yoksa Bir Başkan Olma Heyecanı Değildir. Çünkü Bunlar Hem Güzel Görevlerdir Hem Sorumluluk Yükleyen Görevlerdir. Sırtımıza Sorumluluk Alacağımız Bir Şeyin Heyecanı Olmaz Sadece Sorumluluğu Olur Ve O Bilinçle Hareket Ediyoruz. Millete Hizmet Etme Heyecanını Ben Her Zaman Yaşıyorum. Her Zamanda Yaşayacağım. 
Editör: TE Bilisim