Akçaabat’ta 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Kutlama Programı, Akçaabat Gençlik Hizmetleri Ve Spor Müdürlüğünün Organize Etmiş Olduğu Halk Yürüyüşü İle Başladı.

Halk Yürüyüşü Öncesi Fatih Stadyumu Önünde Toplanan Gençlik Hizmetleri Ve Spor Müdürlüğüne Bağlı Sporcular İle Birlikte Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen,İlçe Emniyet Müdürü Yahya Aslan Ve Daire Amirleri, Atatürk Parkına Kadar Ellerine Aldıkları Türk Bayrakları İle Birlikte Yürüdüler.

IMG_7442

IMG_7444

IMG_744719 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Kutlama Programı Çerçevesinde Akçaabat’ta Gerçekleştirilen Programa Hiçbir Okul Öğrencisinin Katılmaması Ve Gerçekleştirilen Halk Yürüyüşüne Vatandaşların Katılmaması Dikkatlerden Kaçmazken Atatürk Parkında Gerçekleştirilen Törende İse Atatürk Anıtına Çelenk Koyan İki Sporcunun Çelengi Atatürk Anıtına Koyduktan Sonra Saygı Duruşunda Bulunmamaları Tören Öncesi Gerçekleşen Olumsuzlar Olarak Kayıtlara Geçti.

Atatürk Parkındaki Program

IMG_7461

IMG_7466

IMG_7452Atatürk Parkındaki Resmi Tören Başlamasına Az Süre Kala Akçaabat’ın Sevilen Simalarından Burhan Kasap’ın Atatürk Anıtı Önüne Giderek Kendi Kendine Verdiği Komutlarla Atatürk Büstü Önünde Hazır Ola Geçerek Atatürk’e Asker Selamı Vermesi Törenin En Anlamlı Anıydı. Burhan Kasap’ın Bu Davranışı Vatandaşlar Tarafından Onurlu Bir Hareket Olarak Değerlendirilirken Daha Sonra Program Saygı Duruşu Ve Akçaabat Lisesi Müzik Öğretmeni Serdar Pul Eşliğinde Okunan İstiklal Marşının Ardından Günün Anlam Ve Önemini Belirten Konuşmalar Gerçekleşmeden Akçaabat’taki 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Kutlama Programı Sona Erdi.

Türkiye’nin Dört Bir Tarafından Coşkuyla Kutlanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Akçaabat İlçesinde, Coşkusuz, Heyecansız, Öğrencisiz, Halksız Ve 19 Mayıs Ruhu Yaşatılmadan Kutlanmış Oldu.

HABER İLE İLGİLİ GÖRÜNTÜLER

http://www.youtube.com/watch?v=XZcZFGKhbO0&feature=youtu.be
Editör: TE Bilisim