Akçaabat Horonda Birinci

Akçaabat Belediyesi Halk Oyunlarında Gençler Ve Büyüklerde Birinci Yıldızlarda İkinci Oldu

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu İl Temsilciliği İle Trabzon Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü Tarafından 2015 Yılı Faaliyet Programında Yer Alan Geleneksel Olarak Her Yıl Düzenlenen Kulüpler Arası Halk Oyunları Yarışması Trabzon 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu’nda Yapıldı.

Akçaabat Belediyesi Gençlik Ve Spor Kulubü Yarışmaya Bu Yıl Yıldızlar, Gençler Ve Büyükler Geleneksel Dalda Olmak Üzere 3 Kategoride Katıldı. Belediye Gençlik Ve Spor Kulubünü Yarışmalara Halk Oyunları Usta Öğreticileri Gökhan Koç Ve Volkan Küçük Hazırladı.

Bir Hayli Heyecanlı Ve Çekişmeli Geçen Yarışmada Dereceye Giren Ekipler Şu Şekilde Oluştu:

Yıldızlar Geleneksel Dalda Beşikdüzü Spor Kulübü 89.33 Puanla Birinci Olurken Akçaabat Belediyesi Gençlik Ve Spor Kulübü 88.66 Puanla İkinci Oldu.

Gençler Geleneksel Stilize Dalda Akçaabat Belediyesi Gençlik Ve Spor Kulübü 92 Tam Puanla Birinciliği Göğüsledi. Yeşilköy Spor Kulübü İse 90.50 Puanla İkinci Olurken Trabzon Müzik Ve Halk Oyunları Spor Kulübü 89.66 Puanla Üçüncü Sırayı Aldı.

 Bir Hayli Çekişmeli Geçen Büyükler Geleneksel Dalda İse Sonuçlar Şöyle Oldu. Akçaabat Belediyesi Gençlik Ve Spor Kulübü 92.33 Puanla Birinci Olurken, İmece Gençlik Spor Kulübü 91.33 Puanla İkinci Oldu. Kuşak Spor Kulübü İse 91 Tam Puanla Üçüncü Sırayı Aldı.

Konuyla İlgili Bir Açıklamada Bulunan Akçaabat Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu:’’Akçaabat Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Horoncularımızı Yürekten Tebrik Ediyorum. Amacımız Türkiye Birinciliği Olup Trabzon’u En İyi Şekilde Temsil Etmektir.’’Dedi.

Müsabakalarda Dereceye Giren Ekipler, Daha Sonra Belirlenecek Tarihte Düzenlenecek Bölge Yarışmasına Katılacaklar.

BÜYÜKLER

büyükler

GENÇLER

gençler

YILDIZLAR

yıldızlar

IMG_3300

Editör: TE Bilisim