Trabzon'da S.Ç. İsimli Bir Kişi Silahla Başına Ateş Ederek İntihar Etmiş Halde Bulundu.

Edinilen Bilgiye Göre Trabzon'un Ortahisar İlçesi Aydınlıkevler Mahallesinde Berber Olarak Çalışan S.Ç.'den Ailesi Haber Alamayınca Yaşamış Olduğu Eve Gittiler.

BERBER KALFASI EVİNDE İNTİHAR ETTİ

Kapıyı Kırarak İçeri Giren Ailesi S.Ç.'nin Kanlar İçindeki Cansız Bedeni İle Karşılaştılar. Olay Yerine Çağırılan Polis Ekiplerinin Yaptığı İle İncelemelere Göre İntihar Ettiği Anlaşılan S.Ç.'nin Cansız Bedeni Otopsi Yapılmak Üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu'na Kaldırıldı.

S.Ç.'nin Neden İntihar Ettiği Bilinmezken Trabzon Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Olayla İlgili Soruşturma Başlattı.

Akçaabat’lı Olduğu Öğrenilen S.Ç’nin Özellikle Sosyal Paylaşım Sitesi Facebook Ta Son Zamanlarda Paylaştığı Yazılar Ve Videolar Dikkat Çekiciydi.

Edindiğimiz Bilgilere Göre,Genç Yaşta Hayata  Gözlerini Kapayan S.Ç'nin Cenazesi Trabzon Adli Tıp Kurumundan Alındıktan Sonra Trabzon'amı,Akçaabat'amı Defnedileceği Konusunda Karar Verilecek.

S.Ç'nin Kendine Ait Facebook Sayfasında Paylaştığı Yazılardan Bir Kaç Tanesi.....(02 mayıs 2014)

"Gencken ölüm uzak gelir insana,Ölüme meydan okursun..Bir bakarsin ömür gecmis.Bu Defa Ölüm Baslar Sana Meydan Okumaya. Ve sonunda hep kazanan ölüm olur hayatta.. Hani Hz.Ali diyor ya.. Asla sahip olmadigin seyler icin üzülme.! Kismetinde varsa,onlar seni bulur zamani gelince ...'Ve Mevlana derki.Her sey gelip gecici ey gönül,bak az önce aldigin nefes bile geldi gecti,sen baki olana razi ol...."

S.Ç İntihar Etmeden Önce Facebook Sayfasında Son Olarak Paylaştığı Yazısı..

"Ben SENİ Bir günlük yaşamadım ki, Kapatıp gözlerimi silip atayım.. Ben Sevdayı Bir kelimeye sığdıramadım ki Susup Her şeyi Unutayım.. Ben Sevdayı Bir Damla göz yaşında Aramadım ki ağladım Aktı gitti diyeyim.. Ben Sevdayı şerefsizce yaşamadım ki Her an Başkasıyla olayım.. Ben Sevdayı "Yüreğimde" yaşadım ; Söyle Nasıl Söküp atayım.. Sendeki imkansızlığı, sana sarılamamanın acısını sevdim... Sırf sonunda sen varsın diye sana olan hasreti sevdim.. Yalnızken aklımda oluşunu, hayallerime rüyalarıma doluşunu sevdim... Seni bir gün görme umuduyla yaşamayı sevdim...!"

Editör: TE Bilisim