Ak Parti Trabzon Milletvekili Adayı Günnar Akçaabat İlçesini Ziyaret Etti

Ak Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor. Vatandaşlarla Buluşmanın Kendisine Enerji Verdiğini Söyleyen Günnar, “Gemimiz Rotasında Tam Yol İlerliyor. Rotamız 2023” Dedi.

Ak Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, Seçim Çalışmaları Kapsamında Bir Günde En Az 5 Tane Program Yapıyor. Günnar, Akçabaat İlçesinde Ortamahalle Esnafı İle Buluştuktan Sonra, Akçaabat Ak Parti İlçe Binasında Mahalle Başkanlarıyla Bir Araya Geldi. Günnar, Daha Sonra Düzköy İlçesinde Bir Cenazeye Ve Bir Taziye Ziyaretine Katıldı. Aynı İlçede Bir Çay Ocağında Vatandaşlarla Buluşan Günnar, Akşam Programları Kapsamında Akçaabat İlçesine Geldi Ve İlçenin Meydankaya, Çiçeklidüz, Yeşiltepe Ve Bozdoğan Mahallerine Konuk Oldu. Burada Vatandaşlarla Buluşan Günnar, “Biz Vatandaşlarımızla Birlikte Ortak Akılda Sürekli İstişare Halinde Olacağız. Ekip Halinde Sizlerle Bir Bütün Olacağız Ve Bu Ekibin İçinde Sizlerde Yer Alacaksınız. Hizmet Gemimiz Sizlerle Birlikte, Sizlerin Desteği İle Kuvvetli Bir Şekilde Rotasından Ayrılmadan Yoluna Devam Edecektir. Rotamız 2023’tür” Dedi.

Günnar, Yolunu Vatandaşların Önerileri İle Çizeceğinin Altını Çizerek, “Sizlerin Önerileri Benim İçin Çok Önemlidir. 2023 Hedeflerine Giderken Yolumuzu Sizlerle Birlikte Çizeceğiz Ve Yolumuzdan Şaşmayacağız. Bu Ülkede Geçmişte Çok Çileler Çektik. Askerler, Baş Örtülü Kardeşlerimizin Başından Baş Örtüsünü Çıkarıyordu. Şimdi Bunu Yapabiliyor Mu? Hayır Yapamıyor. Baş Örtülü Kardeşlerimiz Üniversite Kapılarından Sırf Baş Örtülü Diye Kovuluyordu. Şimdi Bırakın Üniversite Kapısından Kovulmayı, Baş Örtüsü İle Birlikte Sınıflarda Derslere Giriyor. 12 Eylül’ler, 28 Şubat’lar. Çok Çileler Çektik Çok. Biz Milletimizle Beraber Aynı İstikamette Olacağız. Bizim Liderimizi Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 2002’de Çıktı, ‘Yeter’ Dedi. ‘One Munite’ Dedi. ‘Dünya 5’ten Büyüktür’ Dedi. Milletimiz Gibi Düşündü. Milletimizin İsteği Doğrultusunda Hareket Etti . Partimizi Ve Ülkemizi Milletimizle Beraber Bugünlere Taşıdı. Uluslararası İlişkilerde Ülkemizi Hak Ettiği Yerlere Doğru Taşıdık. Savunma Sanayinde Umulmadık Hamleler Attık. Daha Önceleri Hükümetler Yasama Sürelerini Doldurabilmek İçin Vaat Veremezken, Biz 2023, 2053 Ve 2071 Hedefleri Koyabiliyoruz. İşte Biz Bu Hedefleri Koyarken Gücümüzü Milletimizden Alıyoruz. 7 Haziran Seçimlerinde Sizlerle Beraber Mücadele Edeceğiz. Sizlerle Beraber Olmak Bana Her Zaman Huzur Veriyor. Allah Yar Ve Yardımcımız Olsun” Diye Konuştu.

Editör: TE Bilisim