Her yıl geleneksel olarak Trabzon Vakfı tarafından Ankara’da düzenlenen Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri’ nin 9’su Atatürk Kültür Merkezi’nde büyük bir coşkuyla kutlandı. Başkentteki Trabzonlular gün boyu yağan kar yağışı ve soğuğa rağmen etkinliklere yoğun ilgi gösterdiler. Trabzon Umut ve Savaşım Derneği her yıl olduğu gibi bu yılda AKM’de stant açtı.  Etkinliklere Umut Savaşım ailesinden başkan Dr. Nimet BAKİ, başkan yard. Adil DUMAN ve Okan EKİNLİ, Tülay BAYRAMOĞLU katıldılar. Baki “  AKYEL Kulübüyle birlikte stant açan derneğimiz her fırsatta çalışmalarını sunmaya devam ediyor. Standımıza gelen gurbetçilerimiz de memleket hasreti içinde yaşadıklarını ve bu tür etkinliklerde olarak bir arada olmanın kendilerini oldukça mutlu ettiğini ifade etti.

GELECEK YIL KÖLN’ DEYİZ…

Açılış organizasyonunda söz alan Trabzon Vakfı Başkanı Bilgin Aygül, Ankara’da dokuzuncu kez gerçekleştirdikleri etkinliklerin 10. yıldönümünde Avrupa’da olacaklarını kaydederken, “İnşallah onuncu yılımızda Almanya’da olacağız. Köln’de bu etkinlikleri düzenleyeceğiz. Oradaki hemşerilerimizin çocuklarına Trabzon’u her yönüyle tanıtmaya hakkı var. Ankara’daki etkinliklerimizin 9.’sunun startını verdik. Burada dört gün boyunca Trabzon’u doya doya yaşayacağız” diye konuştu. Avrupa Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı Salih Altınışık’ta gelecek yıl Avrupa’da düzenlenecek olan etkinliklerin heyecanını yaşadıklarını kaydederken, “24-28şubat 2016’da bu Trabzon sevdasını hep beraber Avrupa’da yaşayacağız. Herkesi gelecek yıl Avrupa’da düzenleyeceğimiz etkinliklere davet ediyoruz” dedi.

 AVRUPA TRABZON DERNEKLER FEDERASYON yöneticilerden olan Hasan Çelik ve Sait Çelik le tanışma fırsatı bulan Dr. Nimet BAKİ dernek hakkındaki çalışmalarından bahsetti. Yöneticiler gelecek yıl düzenlenecek olan etkinliklere katılımlarından dolayı mutlu olacaklarını ifade ettiler.

???????????????????????????????

???????????????????????????????

???????????????????????????????

???????????????????????????????

???????????????????????????????

                       ???????????????????????????????

Editör: TE Bilisim