Gaziantepli İş Adamı İbrahim Erdemoğlu Tarafından Akçaabat’a Yaptırılan “Akçaabat Spor Lisesi”nin Temel Atma Töreni Gerçekleşti

Akçaabat İlçesi Söğütlü Mahallesi’nde Erdemoğlu Holding tarafından yapılan Akçaabat Spor Lisesi Kompleksi inşaatının temel atma töreni yapıldı.

Türkiye’nin en başarılı aynı zamanda hayırsever iş insanlarından İbrahim Erdemoğlu tarafından yaptırılacak olan Spor Lisesi Kompleksinin temel atma törenine; Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Gaziantep Valisi Davut Gül, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih. Milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanları, Kaymakamlar, İl ve İlçe Protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

akcaabat-spor-lisesinin-temel-atma-toreni-yapildi-1.jpg

İstiklal Marşının okunması, Akçaabat Belediyesi Folklor Ekibinin gösterisi ve protokol konuşmaları ile başlayan tören, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duaların ardından butona basılarak temele harç konulmasıyla sona erdi.

akcaabat-spor-lisesinin-temel-atma-toreni-yapildi-2.jpg

Akçaabat’a yapımı devam eden Spor Lisesi Kompleksi için konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim “Şehrimiz ve ülkemiz sporunun gelişimi açısından büyük öneme sahip olan Akçaabat Spor Lisesi kompleksi için inşaat çalışmaları başlamış olup bugün temel atma törenini gerçekleştiriyoruz. Söğütlü Mahalle’miz sahil kısmında Sebat Spor Tesislerinin hemen yan tarafında Akçaabat’ımıza ve Trabzon’umuza önemli katkı sağlayacak, 4 katlı 16 derslikli lise, 2 katlı çok amaçlı spor salonu ve 5 katlı 144 kişilik öğrenci pansiyonu binasından oluşan Akçaabat Spor Lisesi Komplesi inşa ediliyor. Bu kompleksin ön kısmına ise mevcuttaki sahalar tekrardan yapılacaktır. Belediyemiz tarafından proje aşmasında olan Yaylacık Spor kompleksinin çalışmaları bir taraftan devam ederken Spor Lisesi ile ilgili inşaatın başlıyor olması bizler için gurur verici bir duygu. Gençlerin yarınlara çok daha güçlü ve donanımlı hazırlanmaları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Hedefimiz gençlerimizin topluma sağlıklı bireyler olarak kazandırılarak topluma katkı sağlamalarıdır. Akçaabat Spor Lisesi Kompleksi bir taraftan şehrimizin gençlerine akademik, kültürel, spor ve sanat alanlarında katkı sağlarken diğer taraftan da sporun gelişimi açısından Akçaabat’ımızda Ulusal ve Uluslararası alanda büyük katkılar sağlayacaktır. Akçaabat Spor Lisesi Kompleksi İnşaatının yapımını üstlenen Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı, hayırsever ve saygıdeğer insan İbrahim Erdemoğlu’na şahsım ve ilçem adına şükranlarımı sunuyorum. Spor Lisesi Kompleksinin Akçaabat’ımıza hayırlı olmasını diliyor Akçaabat’ımıza gelen misafirlerimize hoş geldiniz sefalar getirdiniz diyorum ” diye konuştu.

akcaabat-spor-lisesinin-temel-atma-toreni-yapildi-3.jpgakcaabat-spor-lisesinin-temel-atma-toreni-yapildi-4.jpgakcaabat-spor-lisesinin-temel-atma-toreni-yapildi-5.jpgakcaabat-spor-lisesinin-temel-atma-toreni-yapildi-6.jpgakcaabat-spor-lisesinin-temel-atma-toreni-yapildi-7.jpgakcaabat-spor-lisesinin-temel-atma-toreni-yapildi-8.jpgakcaabat-spor-lisesinin-temel-atma-toreni-yapildi-9.jpgakcaabat-spor-lisesinin-temel-atma-toreni-yapildi-10.jpgakcaabat-spor-lisesinin-temel-atma-toreni-yapildi-11.jpgakcaabat-spor-lisesinin-temel-atma-toreni-yapildi-12.jpgakcaabat-spor-lisesinin-temel-atma-toreni-yapildi-13.jpgakcaabat-spor-lisesinin-temel-atma-toreni-yapildi-14.jpgakcaabat-spor-lisesinin-temel-atma-toreni-yapildi-15.jpgakcaabat-spor-lisesinin-temel-atma-toreni-yapildi-16.jpgerdemoglu-holding.jpg

Editör: TE Bilisim