Gazetecilerden Kanserle Mücadele Eden Meslektaşlarına Moral Desteği

Trabzon’un Beşikdüzü İlçesinde Gazetecilik Yapan Ve Bir Süredir Kanserle Mücadele Eden Muhammet Taş, İçin Meslektaşları Bir Moral Gecesi Düzenledi.

Rahatsızlığı Nedeniyle Kendisi İçin Düzenlenen Geceye Kısa Bir Süreliğine Katılabilen Taş, Daha Sonra Meslektaşlarının Moral Alkışlarıyla Hastaneye Uğurlandı.

Trabzon Yerel Basınında Uzun Yıllardır Gazetecilik Yapan Ve Yakalandığı Kanser Hastalığı İle Mücadele Ederken Mesleğine Ara Veren Muhammet Taş İçin Trabzon Ve Giresun’da Görev Yapan Gazeteciler Moral Gecesinde Bir Araya Geldi. Moral Gecesine Büyükliman Gazeteciler Derneği, Giresun Gazeteciler Derneği Üyeleri Ve Meslektaşları Katıldı.

Gazeteciler, Amansız Hastalıkta Yalnız Bırakmak İstemedikleri Meslektaşları Taş İçin Bir De “ Her Zaman Yanındayız” Yazılı Pasta Kestiler.

Kendisi İçin Düzenlenen Organizasyon Karşısında Gözyaşlarını Tutamayan Gazeteci Muhammet Taş “Zaten Hastalığı Takmıyordum, Bundan Sonra Hiç Takmam. Artık İyileştim Sayıyorum Kendimi. Bu Yaşadığım Mutluluğu Nasıl, Hangi Sözlerle İfade Edeceğimi İnan Bilemiyorum. Bütün Meslektaşlarımı Bir Arada Görmek Beni Mutlu Etti” Sözleriyle Yaşadığı Duygularını İfade Etti.

Taş, “Her Zaman Yanındayız” Yazılı Pastanın Kesilmesinin Ardından Alkışlar Eşliğinde Tedavi İçin Hastaneye Gönderildi.

670-829.gif123456---kopya-20180811190855.png

Editör: TE Bilisim