FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar, "Orta Ve Doğu Karadeniz'deki İllerimizde Yeni Sezon Fındık Alımına Başladık. Kurum Olarak Tüm Üreticinin Fındığına Talibiz." Dedi.

Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, Orta Ve Doğu Karadeniz'deki İllerde Yeni Sezon Fındık Alımına Başladıklarını, Kurum Olarak Tüm Üreticinin Fındığına Talip Olduklarını Söyledi.

Bayraktar,Yaptığı Açıklamada, 2013 Yılından İtibaren Fındık Alımı Yapan FİSKOBİRLİK'in 2017 Ürünü İçin De Piyasaya Girdiğini Belirtti.

FİSKOBİRLİK'in Yeni Sezon Fındık Alımına Dün Başladığını Ve İlk Alımı Bugün Gerçekleştirdiklerini İfade Eden Bayraktar, Samsun, Ordu, Giresun Ve Trabzon'da Tüm Depolarını Üreticilere Açtıklarını Dile Getirdi.

Bayraktar, Serbest Piyasada Oluşan Fiyatın Üzerinde Alım Gerçekleştirdiklerini Kaydederek, "FİSKOBİRLİK'i Tercih Eden Üreticilerimizin Cebine Fındığın Randımanına Göre Kilogramda 10 İle 50 Kuruş Arasında Fark Yansıyacak. Bu Da Üreticilerimiz Adına Çok Ciddi Rakam." Dedi.

Birliklerini Tercih Eden Üreticilere En Kısa Zamanda Ödemelerini Yaptıklarını Belirten Bayraktar, "Sabahtan Fındık Getiren Üreticimize Öğleden Sonra, Öğleden Sonra Fındık Getiren Üreticimize İse Bir Sonraki Gün Öğle Vaktine Kadar Ödemelerimizi Mutlaka Yapıyoruz. Hiçbir Üreticimiz Bundan Yana Tereddüt Yaşamasın." Diye Konuştu.

21 Ağustos'tan İtibaren De Batı Karadeniz'de Alımlar Başlayacak

Orta Ve Doğu Karadeniz'deki İllerde Yeni Sezon Fındık Alımına Başladıklarını, Kurum Olarak Tüm Üreticinin Fındığına Talip Olduklarını İfade Eden Bayraktar, 21 Ağustos'tan İtibaren De Batı Karadeniz İllerinde Fındık Alımına Başlamayı Hedeflediklerini Kaydetti.

123456---kopya-20170815220744.png

Editör: TE Bilisim