Bugüne kadar özel okulları-kurs ve etüt merkezlerinde 3 milyonu aşkın öğrenci okutan Final Özel Öğretim Kurumları Akçaabat Şubesi Uzman kadrosu, özgün ve zengin doküman desteğiyle Akçaabat eğitimine katkı sağlayacak.

Akçaabat Final Kurucu Müdürü Abdussamet İshakoğlu kurumun eğitim öğretim hazırlıkları hakkında bilgi verdi. Eğitimde yeniliklere açık olduklarını söyleyen İSHAKOĞLU “Akıllı tahta eşliğinde, Final birikimleriyle, Özel ders çalışma kütüphanesi ve en önemlisi alanında uzman öğretmen kadromuzla hizmet vermeye kendimizi hazırladık. Halkımız ve eğitim camiamız için hayırlı olmasını dilerim.” Dedi.

İshakoğlu; “İlk günkü heyecanımızdan ve başarı tutkumuzdan hiçbir şey kaybetmeden Akçaabat’ımızın hizmetindeyiz. Final’in ilkeli eğitim anlayışı önümüzdeki dönemde de nice yeni başarılara yelken açacak. Bu son YGS ‘de 6 puan türünün 3’ünde Türkiye 1.liği ve diğer dereceleri ile kitlesel başarının adresi olan Final Eğitim Kurumlarını Akçaabat’a kazandırmaktan gurur duymaktayız.” İfadelerini kullandı.  Devamında “Lise 9. 10. 11. 12. Sınıflar ve mezun öğrencilere okul takviye ve YGS- LYS hazırlık kursu verecek olan kursumuz tüm donanımıyla eğitim öğretime hazırdır. Kurumumuzun tanıtım ve bilgi ofisi hizmete girmiş olup tüm halkımızı bilgi almak ve tanışmak üzere bekliyoruz.” Dedi.

bura.gif

13179362_167194653680384_7635805122999808690_n.jpg

Editör: TE Bilisim