1923 Sebatspor 2013-2014 Sezonu Hazırlık Kamp Çalışmalarını Nevşehir’e Bağlı Avanos İlçesinde Devam Ediyor.

4 Yıldızlı Avanos Avrasya Otelde 10 Günlük Kamp Programını Devam Ettiren 1923 Sebatspor Burada Muhteşem Bir Atmosferde Lige Hazırlanıyor.Her Türlü İmkanların Dört Dörtlük Geçtiği Kamp Programında Özellikle Teknik Heyetin Ve Futbolcuların Birbirlerine Karşı Olan Tutumu Taraftarlara Çok Farklı Bir 1923 Sebatspor Farklılığı Yaşattıracak.

1923 Sebatspor'un Avanos'da Kamp Yaptığı 4 Yıldızlı Avrasya Oteli

IMG_7981

IMG_8031Kuzey Haber Gazetesi Ve www.akcaabatinsesi.com İnternet Haber Sitesi Olarak Nevşehir Avanos Avrasya Otel’de Kamp Yapan 1923 Sebatspor’u Ziyaret Ederek Burada Sportif Direktör Fethi GEDİKLİ’den Kampın Süreci,Hazırlık Maçları Ve Çekilen Lig Fikstürü İle İlgili Açıklamalar Aldık.

1923 Sebatspor Sportif Direktörü Fethi Türkoğlu'nun Kamp Değerlendirmesi

IMG_7961Şimdi Bizim 1923 Sebatspor Kulübü Adına Çalışmalar Yaparken Kurumlaşma Ve Ekip Olmanın Adına Yapacağımız Tüm Çalışmalar Arzu Edilen Ve Bu Hedeflere Ulaşmak İçin Tüm Değer Ve Kaynakların Farkına Varmaktır.

Bu Kaynakların Büyük Bir Bölümü Özveri İçerisinde Verimli, Yaratıcı Ve Üretken Kullanmak. Üstün Ve Bir Gayret Akıcılık Ve Sorumluluk İçerisinde Olmak. Yüksek Takım Ruhu Ve Duygusal Davranmamak. Olumlu, İyimser, Üretken, Yaratıcı Ve Gerçekçi Olmayı Bir Yaşam Biçimi Haline Getirmektir. Ve Bunun Sorumluluğunu Her Durumda Ve Her Koşulda Almaktır. Tüm Kurum Ve Bütün Takım Birimleri Bu Sorumluluğun Bilincinde Olmalıdır. Bu Onuru Düzeltmek Ve Paylaşmak Bizim Boynumuzun Borcudur. Yani Sebat Takımımızın Bu Yükü Kurumlaşma Adına, Ekip Adına Bütün Camia Olarak Bir Üst Lige Taşımak İçin Bütün Çabalarımız Bu Ölçüde Devam Edecektir. Onun İçinde Sayın Başkan Zeki Öztürk Yönetim Kurulu Adına Bizi Bu Kurumun Başına Sportif Direktör Olarak Ve Koordinatör Olarak Getirmiştir.

1 (37)

1 (23)Antrenör Mehmet Başaran İle Beraber Ekibimizle Yola Devam Ettik. Onun İçin Şuanda Takım Oluşturma Yolundayız. Şuan Da Nevşehir Kampında Hem Takımı Oluşturuyoruz, Hem Takım Olgusunu Oluştuşturuyoruz Hem De Ekip Ruhunu Oyunculara Vermek İçin Bir Gayret İçerisindeyiz. Burada Hem Hazırlıklarımız Hem Takım Kurgusu Hem Eksiklerimizi Görüp Oyuncularımızı Almamız Gerektiği Hangi Mevkiler Olursa Hocanın Doğrultusunda Bizde Araştırmalarımızı Yapıp En Az Hata İle Beraber Bu İşi Kapatmak İstiyoruz. Onun İçinde Tüm Gücümüzle, Çabamızla 1923 Sebatspor'un Bir Üst Lige Bir An Önce Önümüzdeki Yıl El Birliği İle Çıkmak İstiyoruz.

-Fethi TÜRKOĞLU İlk Hazırlık Maçının Değerlendiriyor.

1 (193) 1 (357)Bu Tür Hazırlık Maçlarında Yaklaşık 20 Tane Oyuncu Deneme Şansı Oldu Hocanın. Oynadığımız Maçın İlk Bölümdeki Yani Benim Değerlerime Göre İyiydi. Pas Yüzdemiz Şut Oranımız Yüksekti. İkinci Değişiklikte De Bunların Takım İçerisinde Olması Gereken Hatalar Var Tabi Savunma Kurgusunda Olsun. Bunları En Kısa Zamanda Zaten Hocada Tespit Edecek. Ona Göre Hareket Edeceğiz. Burda Zaten 3-4 Tane Daha Maç Oynama Planlıyoruz. Bunlar Da Gerçekleşirse Zaten Bayramdan Sonra Büyük Bir İhtimalle Trabzon'da Çalışmalarımız Devam Edecektir. Bu Hazırlık Maçlarında Yapılacak Olan Hataları Yani Her Zaman Hata Olacaktır.. O Hataları Tekrar Düzeltip Bir Daha Yapmama Gayreti İçinde Olacağız. 

-Fethi TÜRKOĞLU’ndan Fikstür Değerlendirmesi.

IMG_8111Tüm Takımlar Sezon Başı Herkesin Kendine Göre Hedefi Var. Ama Bizim Olmazlarımızın Başında 1923 Sebatspor'u Bir Üst Lige Çıkarmaktır. Başta Oynayacağımız İlk Deplasmana Çıkacağız Sonra İki Tane İçeride Oynayacağız. Bunlar Bir Avantaj Gibi Gözüküyor. Ama Avantajı Eğer Dezavataja Çevirirsen Kötü Olur. Dezavantajı Avantaja Çevirirsen İyi Olur. Yani Lige Başlamak Her Zaman Hem İyi Hem Camia Adına Hemde Oyuncunun Güveni Açısından Hem Bize Güveni Açısından Hem Taraftarın Güveni Açısından Çok Olumdur. O Yüzden İlk Üç Maçı Değerlendirmemizin İyi Olacağını Düşünüyoruz. Yani Bunun İçinde Bütün Gayret İçerisindeyiz.

-Fethi TÜROĞLU’ndan Sebatspor Taraftarlarına Çağrı.

IMG_7924Öncelikle Tabi Ki Taraftarın Herkesin Bir Beklentisi Vardır. Her Takımın Taraftarı Her Zaman İster Ki Kendi Takımı Galip Gelsin. Ama Sonuçta Bu Bir Futbol Oyunudur. İstiyoruz Ki Taraftarımızın Her Maçta Sahanın İçerisinde Yada Sahadan Ayrılırken İyi Bir Galibiyetlerle Beraber Onlara Güzel Ve Zevkli Bir Takım Sunmaya Çalışıyoruz Bütün Bir Gayretimizde Budur. Bunu Yapacak Güçteyiz. Yönetim Ve Yönetim Kurulu Adına Bu Sözü Veriyoruz. İnşallah Önümüzdeki Maçların Başladığı Tarihten İtibaren Sebatspor'un Çok Taraftar Kitlesi Artacaktır. HABERİN GÖRÜNTÜSÜ http://www.youtube.com/watch?v=buOfMNakrNE&feature=youtu.be

Editör: TE Bilisim