SPONSOR FİRMALARIN ÖDÜLLERİ VERİLDİ…

Akçaabat Belediyesince bu yıl 25. cisi yapılan Uluslar arası Akçaabat Müzik ve Halkoyunları Festivaline katıkıda bulunanlara teşekkür amaçlı yemek ve ödül töreni düzenlendi.

Akçaabat belediyesince, Tarihi Orta Mahalle Timurciler Konağında düzenlenen akşama yemeğine, festivale katkı sağlayan kurum ve kuruluş yetkilileri aileleriyle birlikte davet edildiler.

Yemekli toplantıya Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel ve eşi, Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve eşi, Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız ve eşi, Belediye Başkan Yardımcıları Osman Parlayan, Cevat Birinci ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu, Akçaabat Gazeticiler Cemiyeti Başkanı Osman Başocak, Akçaabat Yenihaber Gazetesi sahibi İsmail Topal ve basın mensupları ile Festivale katkıda bulunanlar aileleriyle birlikte katıldı. Organizasyonun sunuculuğunu Canan Kalaycı ile Bülent Mumcu yaptı.

Başkan Şefik Türkmen yemek öncesi misafirlere bir konuşma yaparak, 25. Yıldan bu tarafa yapılagelen Akçaabat Müzik ve Halkoyunları Festivali bölgenin en önemli uluslar arası etkinliklerinden birisi olduğuna dikkat çekti. Yurt içi ve yurt dışından Halkoyunları gruplarının katıldığı bu etkinlik, çeşitli ülkelerdeki insanların bir araya gelmesine, bir kültür kaynaşmasına vesile olmaktadır. Gelen misafirler İlçemizde 5-6 gün kalarak hem ilçemizin. Hem de Trabzon’umuzun tarihi ve turistik yerlerini gezerek turizme büyük katkı sağlanmaktadırlar. Başkan Türkmen, Bu Etkinliğe katkı sağlayan sponsor firmalara hem katkı sağladıkları için, hem de aileleriyle birlikte davete icap ettikleri için teşekkür etti. Yemeğin ardından tüm katkı sağlayanlar için ödülleri  takdim edildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı adına ödülü ise Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel İl Kültür ve Turizm müdürü İsmail Kansız’a verdi. Diğer firmaların ödülleri ise Kaymakam Şenel ve Başkan Türkmen tarafından birlikte katılımcılara verildi.

1-(1).jpg1-(2).jpg1-(3).jpg1-(4).jpg

 

 

Editör: TE Bilisim