Akçaabat Belediyesi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen " Erol Günaydın Tiyatro Günleri " nin 7. gününde Trabzon Sanat Tiyatrosu tarafından " Ferhat'ın Yeni Acıları " adlı oyun sahnelendi.

Yüksel Pazarkaya'nın yazdığı, yönetmenliğini Necati Zengin'in yaptığı oyuna, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Parlayan, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Daire Amirleri, Ak Parti İlçe Başkanı Emre Akgün, CHP İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Şentürk, Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli, Akçaabat Oto Galericiler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Necati İsak ve çok sayıda tiyatrosever katıldı.

Oyunun sonunda, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel ve Belediye Başkanı Şefik Türkmen birlikte oyun yönetmeni Necati Zengin'e plaket takdim ederken, Başkan Türkmen yaptığı konuşmada " Marifet iltifata tâbidir. Dolayısıyla yönetmenimizi, oyuncularımızı ve tüm ekibi bu güzel oyun için kutluyorum. Emek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. " dedi.

foto-galeri-icon-009.png

Editör: TE Bilisim