Fatma Çolak ( Kurt ) ile Safa Kurt 13 Nisan 2013 Cumartesi günü akşamı Remzi düğün salonunda düzenlenen görkemli törenle hayatlarını birleştirdiler.

Fatma Çolak ( Kurt ) ile Safa Kurt çifti düğün davetiyelerine yazdırmış oldukları" Birlikteliğimizin sonsuza kadar sürmesi umut ve dileği ile ortak yaşama adım attığımız bu günde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyarız." yazısı çok anlamlı bulunurken düğünde çiftleri davetli misafirler yalnız bıraktı.

061_0317Genç çiftlerin nikahını Akçaabat belediye başkanı Şefik Türkmen kıydı.Akçaabat'ta uzun zaman konuşulacak düğünde Gelinin Annesi Ayşe babası Salih Çolak ile Damat'ın Annesi Ayşe Babası Ali ( Köfteci Ali ) Kurt düğüne gelen davetlilerle tek tek ilgilendiler.

Trabzon ve Akçaabat'ın dört bir yanında köftecilik sektöründe faaliyet gösteren iş adamları düğüne katılırken,Trabzon ve Akçaabat'lı iş adamları,Spor camiasının önde gelen isimleri,Eş,Dost ve akrabalar Fatma - Safa çiftinin mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmadılar.

IMG_3445Düğün salona sığmayan birçok davetli salon dışına taşarken Akçaabat horon ekibinin gösterisi düğüne renk katanlar arasında yer aldı.ayrıca gelin ve damat kesmiş oldukları yedi katlı düğün pastasından kendilerine ikram ettiler.

Düğünün sonlarına doğru havai fişek gösterisi karanlık gökyüzünü renklendirirken, Fatma - Safa Kurt çifti bir ömür boyu birlikte geçirmek üzere düğün salonundan alışlar ve mutluluk gözyaşları arasında ayrıldılar.

Editör: TE Bilisim