Akçaabat Bugüne, Çocuğu İle Birlikte Kaldığı Otelin Çatı Katına Çıkıp Ve Buradan Aşağıya Atlayarak İntihar Eden Serap Tozman (34) İsimli Kadının Ölüm Haberi İle Başladı.

Edinilen Bilgilere Göre, Yaklaşık 1 Ay Önce Muğla’nın Marmaris İlçesinde Tanıştığı Sakarya İli Akyazı İlçesi Nüfusuna Kayıtlı B.PEKDEMET (36) İle Birlikte Akçaabat’a Gelen Serap Tozman Ve 10 Yaşındaki Kızı A.A.B,Dürbinar Mahallesinde Tutmuş Oldukları Evde Hayatlarını Sürdürüyorlardı.

Henüz Nedeni Belli Olmayan Sebepten Dolayı Dürbinar Mahallesinde B.PEKDEMET İle Kaldığı Evden Çocuğunu Alarak Gece Saat 01.00’de Akçaabat’ta Bir Otele Yerleşen Serap Tozman Aynı Gece Sabaha Karşı Otelin Çatı Katına Çıkarak Kendini Otelin Boşluğuna Bıraktı.

Otelin Çatı Katından Atlayarak İntihar Eden 34 Yaşındaki Serap Tozman Kaldırılmış Olduğu Haçkalı Baba Devlet Hastanesinde Hayatını Kaybetti.

Otopsisi Yapılmak Üzere Trabzon Adli Tıp Kurumuna Getirilen Serap Tozman’ın Cenazesi Daha Sonra Zonguldak’tan Gelecek Olan Ailesine Teslim Edilecek.

Otelde Annesinin İntihar Ettiğinden Haberi Olmayan 10 Yaşındaki A.A.B, Otelden Alınarak Akçaabat İlçe K.Emniyet Müdürlüğünce Emniyet Müdürlüğünde Misafir Ediliyor.

Ayrıca intihar eden Serap Tozman bundan 6 ay önce eşinden ayrılmış ve B.PEKDEMET ile birlikte hayatını sürdürüyordu.Hayatını B.PEKDEMET ile birleştirmek için 10 yaşındaki kızı ile çıktığı yolda neden yaşamına son verdiği konusunda Akçaabat ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinin çok yönlü Araştırmaları ve soruşturmaları devam ediyor.

http://www.youtube.com/watch?v=XCOnXNKq1vE&feature=youtu.be
Editör: TE Bilisim