Akçaabat’ta Bohçacı,Eşya Satıcısı Kılığında Gezerek Özellikle Apartmanlarda, Sahipleri İkametinde Bulunmayan Evleri Tespit Ettikten Sonra Hırsızlık Yapan İki Bayan Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekiplerinin Takipleri Sonucu Kıskıvrak Yakalandılar.

Akçaabat’ta Bohçacı,Eşya Satıcısı Kılığında Gezerek Özellikle Apartmanlarda, Sahipleri İkametinde Bulunmayan Evleri Tespit Ettikten Sonra İkamet Çevresinde Bir Gözcü Bulundurarak Çeşitli Aparatlar Yardımı Ve Özel Beceri İle Kapıları Açıp Hırsızlık Olaylarını Gerçekleştiren P.Ç (28) – M.K (31) İsimli Bayanlar, AKÇAABAT İlçe  Emniyet Müdürlüğü Ekiplerince Üzerlerinde Kapı Açmada Kullanılan Özel Yapım Plastik Aparatla Birlikte Yıldızlı Mahallesi AK LİFE Sitesi Girişinde Suçüstü Yakalandılar.

Suçüstü Yakalanan Azılı Hırsızlar Gözaltına Alınmak Üzere Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğüne Getirildiler.Burada Kendilerine Yapılan Soruşturmalarında Türkiye Genelinde Evlerde Defalarca Hırsızlık Yaptıklarına Dair Kayıtlarına Ulaşıldı.

Daha Sonra Haklarında Hazırlanan Soruşturma Evrakı İle Adli Mercilere Sevk Edilen Azılı Hırsızlar Tutuklanarak Bahçecik Cezaevine Gönderildiler.

Polis Yetkilileri İse  Yakalanan Hırsızlık Şüphelisi İki Bayanın Özellikle Kilitlenmeden Çekilerek Kapatılan Daire Giriş Kapılarını Kart Veya Plastikten Yapılma Özel Aparatla Açarak İçeri Girdiklerini Belirterek, Bu Gibi Konularda Akçaabatlı Vatandaşlarımızın Daha Duyarlı Olmalarını İfade Ettiler

123.gif56.gif

123456---kopya-194.pngyesyeni-logo-final-703.png

Editör: TE Bilisim