Kültür turizminde atak yapan ETS TUR bu yıl Karadeniz turlarına erken başladı. ETS Tur “Karadeniz Turu” adı altında sezonun ilk Turu'nu Akçaabat Nihat Usta Köfte Salonuna yaptı.

ETS TUR, Karadeniz turlarında en fazla uğradığı yerlerin başında Akçaabat Nihat Usta köfte salonu geliyor. Her Yıl Turizm Sezonunda Akçaabat’a Nihat usta köfte salonuna gelen ve burada Akçaabat köftesini tur yolcularına yediren ETS TUR, bu yılın ilk turunu Nihat Usta’ya kalabalık toplulukla gelerek gerçekleştirdi.

Nihat Usta köfte salonu çalışanları her zamanki gibi sürpriz yaparak, Başta ETS TUR Başkanı Bülent Ulucay, başkan yardımcısı Yasin Agcalar ve ETS TUR yolcularını karşıladılar.

Akçaabat belediyesi horon ekibinin oynadığı horon ile sürpriz yaşayan ETS TUR yolcuları yemek öncesi ve sonrası bol bol horon oynadılar.

2014-2015 turizm sezonunda turlarla birlikte 125 bin yerli ve yabancı turisti ağırlayan Nihat Usta 2015-2016 turizm sezonunda ise hedefinin 200 bin yerli ve yabancı turisti ağırlayarak Kendilerine Akçaabat köftesi yedirmek olacaktır. Açıklamasında bulundu.

1 (1)

1 (2)

1 (3)

1 (4)

1 (5)

1 (6)

Editör: TE Bilisim