Esnafın Yüzü İYİ Parti’yle Gülecek…

İYİ Parti Trabzon 1.Sıra Milletvekili adayı Dr. Hüseyin Örs: Esnafın Yüzü İYİ Parti’yle Gülecek…

İYİ Parti Trabzon 1.Sıra Milletvekili adayı Dr. Hüseyin Örs, Ramazan ayı olması münasebetiyle gündüz ve akşam olmak üzere esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Trabzon’un en kalabalık mahallelerden biri olan Beşirli Mahallesine gitti.

2.nolu Beşirli Mahallesi muhtarı Hayri Berber’i ziyarete ederek mahallenin sorunları hakkında bilgi alan Örs, daha sonra esnafı tek tek ziyaret etti “Esnafın Yüzü İYİ Parti’yle Gülecek” mesajını verdi.

Son yıllarda ekonomide yaşanan olumsuzlukların esnafı derinden etkilediğini belirten Örs, ”İYİ Parti olarak dersimize çok iyi çalıştık. Her sektörde olduğu gibi esnafımızın da sıkıntılarını biliyoruz ve yakından takip ediyoruz. Trabzon’da siftah yapmadan kepenk kapatan, aldığı krediyi ödeyemeyen binlerce esnafımız var. Onlara sorunların çözümünün İYİ Parti’de olduğunu anlatıp destek istiyoruz. İYİ Parti bu sıkıntıları giderecek, Türkiye’nin ekonomisini yeniden şahlandıracak kadrolara sahip" dedi.

Ziyaretlerde Beşirli esnafının yoğun ilgisiyle karşılaştığı gözlenen Örs, “Bizim bir şey söylememize gerek yok, Esnafın hali zaten ortada. Marketler dertli, mahalle esnafları tükenmiş durumda. Artık herkes tek çıkış yolunun İYİ Parti’de olduğunu görüyor. 25 Haziran sabahına İYİ bir Türkiye’yle uyanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

İYİ Parti Trabzon 1.sıra Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs’ün Beşirli Mahallesi esnaf ziyaret programına, İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayları, Tuğba Bayraktar Aydın, Tuna Taşkın, Neşe Ay, İYİ Parti Ortahisar Meclis Üyeleri Davut Çakıroğlu, Derviş Köz, İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ali Sağır ve çok sayıda partili katıldı.

dsc_0327.jpgdsc_0364.jpgdsc_0381.jpg670-653.gif123456---kopya-20180529155129.png

Editör: TE Bilisim