AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ‘Ramazan İyiliktir’ programına katılarak, esnaf ve vatandaşlarla Ramazan sevincini yaşadı.

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Kunduracılar Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlara karanfil dağıtarak, Ramazan aylarını tebrik etti. AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ‘Ramazan İyiliktir’ programı kapsamında, Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Milletvekili Adayı Salih Cora, İl Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu ile kadın ve gençlik kolları üyeleri ile birlikte vatandaşlara karanfil takdim ederek, esnaf ve vatandaşla birlikte Ramazan sevincini yaşadı.  AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Ramazan’ın iyilik, kardeşlik, sevgi ve hoşgörü ayı olduğunu belirterek, " Ramazan ayının başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennemden kurtuluştur. Bu bilinçle ramazan ayını ihya etmeliyiz. Hepinizin ramazanını tebrik ediyorum" dedi.

???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ????????????????????????????????????
Editör: TE Bilisim