Erol Gedikli, Akçaabatlılar ‘Tünel Geçiş’ İstiyor!

Trabzon’da Trafiğin En Yoğun Yaşandığı Güzergâhların İlk Sırasında Yıldızlı- Akçaabat Çıkışı Yer Alıyor. Bu Güzergâhta Trafik Yoğunluğunu Azaltmak İçin Karayolları Genel Müdürlüğü, Yıldızlı-Akçaabat Çıkışı Arasının Deniz Dolgusu İle Geçilmesinden Karar Kaldı. Bu Karara Akçaabat’ta Yediden Yetmişe Hemen Herkes Karşı Çıktı.

Kuzey Ekspres, Aylar Öncesinden Güzergâhın Geçişi İçin Tünel Önerisi Yapmıştı. Darıca’dan Başlayan Tünel, Düzköy Yolunda Sahilden İki-Üç Km. İçeriden Çıkacak, Sonra Tekrar Karşıdan Tünele Girecek Ve Sera Gölünün Deniz Tarafından Çıkacak Ve Sahil Yoluna Bağlanacak. Kuzey Ekspres Dün Bu Projeyi Tekrar Gündeme Getirdi, Uygun Görülmemesi Halinde Yıldızlı–Akçaabat Çıkışı Arasında Mevcut Yol Üzerinde Çift Katlı Yol Önerdi.

 Dün Akçaabat Belediye Meclisi’nin İYİ Partili Üyesi Erol Gedikli Aradı. Gedikli, Akçaabatlılar Olarak Tercihlerinin Tünel Geçiş Olduğunu Belirterek, ‘İlk Belediye Meclis Toplantısına Bu Olayı Gündeme Taşıyacağım, Tüneli, İki Katlı Yolu Enine Boyuna Tartışacağız. Deniz Dolgusu İle Yol Yapılmasına Kesinlikle Karşıyız. Sahilden Dolgu İle Yol Geçmesinin Anlamı Akçaabat’ın İyice Bitmesi Demektir’ Dedi.

ayder-turizm-logo-koksal-075.png

Editör: TE Bilisim