Kasaplar Et Satışlarından Memnun

Kaliteli Et Alacaklar İçin Kasap Esnafının Yeri Ayrıdır. Müşterisini Tanır Ve Ne İsteyeceklerini Bilir. Eti Ona Göre Verir, Gerekirse Verdiği Etin Tarifini Bile Yapar. Trabzon’da Et Her Zaman İyi Bir Kasap Bulununca Lezzetli Oluyor. Lezzetli Oluyor Diyoruz Trabzon’da Lezzetli Et, Kıyma Ve Hazır Yapılmış Köfteyi Nerede Bulabilirim Diyorsanız Hemen Söyleyeyim…

Trabzon Ortahisar İlçesi Maraş Caddesi Büyük Postane Yanında Hizmet Veren ERKAN-BURAK ÇELİK Kardeşlere Ait Çelik Kasabından Bulabilirsiniz. Yeni Açılan Kasap Dükkânında Et Ürünlerine Ait Ne Arıyorsanız Bulabilirsiniz.

ERKAN – BURAK ÇELİK Kardeşler “Önce Kalite Ve Hijyen”

Trabzon Ortahisar İlçesi Maraş Caddesi Büyük Postane Yanında Faaliyet Gösteren Ve Müşterileri Tarafından Takdir Edilen Çelik Kasabın Sahibi, Akçaabat Ve Trabzon’dan Diplomalı ERKAN-BURAK ÇELİK Kardeşler, Temiz Ve Kaliteli Eti Müşteriye Sunmak Görevimizdir, Yalnız Bilinmesi Gereken Nokta, Maliyetinin Altında Satılan Etlerden Şüphe Duyulması Gerektiğidir“ Dedi. ERKAN-BURAK ÇELİK Kardeşler, Uzun Senedir Kasaplık Tecrübesiyle Trabzon’da Çalışanlarımızla Birlikte Hizmet Vermenin Mutluluğunu Yaşıyoruz.

ERKAN – BURAK ÇELİK Kardeşler „Tabii Ki İşimi İnanılmaz Şekilde Seviyoruz. Etin İyi Olması İçin Hayvanın Irkını En İyi Şekilde Seçmek Çok Önemlidir, Etten Herkes Anlamaz. Bunu Herkesten Beklemekte Doğru Olmaz, Etten Ancak Kasap Anlar. Et Proteini Dünyadaki En Önemli Beslenme Maddesidir. Yalnız Et Yenmeli Ve Spor Yapılarak Yakılmalıdır Yani Aktif Olunmalıdır, Kaliteli Etlerimiz İle Birlikte Satışa Sunduğumuz  Diğer Ürünlerimiz De, Bizlerin Garantisidir“ Açıklamasında Bulundular.

img_1096.jpgimg_1099.jpgimg_1105.jpgimg_1109.jpgimg_1113.jpg123456---kopya-692.pngyesyeni-logo-final-20170412192059.png

Editör: TE Bilisim