Erdoğan’ın Haçlı Seferlerini Öven İfadeleri Yeniden Gündemde

Partisinin Antalya Mitinginde “Antalya Böyle Dik Durdukça Hiçbir Haçlı Bozuntusu Aramıza Giremez” Şeklinde Konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Haçlı Seferleri İle İlgili Övgü Dolu İfadeleri Yeniden Gündeme Geldi.

Yerel Seçim Öncesi Düzenlenen Antalya Mitinginde " İzmir 31 Mart'ta Yeni Bir Sayfa Açacak. Antalya Dik Durdukça, Hiçbir Haçlı Bozuntusu Türkiye'nin Yükselişinin Önüne Geçemez" Şeklinde Konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Haçlı Seferleri Hakkında Başbakan Olduğu Dönemde Yaptığı Açıklamalar Yeniden Gündeme Geldi. Erdoğan, O Dönem Yaptığı Konuşmada Haçlı Seferleri’ni Öven İfadeler Kullanmıştı. Kaynak Yeniçağ: Erdoğan’ın Haçlı Seferlerini Öven İfadeleri Yeniden Gündemde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Olduğu Dönemde Yaptığı Bir Konuşmada Haçlı Seferleri İle İlgili Şu İfadeleri Kullanmıştı:

“Tarih Boyunca Doğu İle Batıyı, Müslümanlar İle Hristiyanları Ayrıştıran En Büyük Çatışmaların Haçlı Seferleri Olduğu İddia Edildi. Haçlı Seferleri Aynı Zamanda Tüm Bu Tarafların Birbirini Tanıdığı, Birbiri İle İletişime Geçtiği, Birbiri İle İttifaklar Kurduğu, En Önemlisi De Çok Yoğun Bir Şekilde Bilim Ve Sanat Noktasında Alışverişlerde Bulunduğu Dönemlerdir.”

Haçlı Seferleri Hakkında Övgü Dolu İfadeler Kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya Mitinginde İse “Antalya Böyle Dik Durdukça Hiçbir Haçlı Bozuntusu Aramıza Giremez. Öyle Seslenin Ki Bizans Heveslilerinin Akılları Başlarına Gelsin” Şeklinde Konuştu.

a-146.gif

Editör: TE Bilisim