Erdoğan: Ana Muhalefetin Adayı Neyi İle Milletin Karşısında

Cumhurbaşkanı Ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisinin (CHP) Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce İle İlgili Olarak, "Şimdi Birileri Çıkmış Diyorlar Ya 'Cumhurbaşkanı Adayı Ekonomiyi İyi Bilecek, Cumhurbaşkanı Adayı Yatırımları İle Tanınmış Olacak' Nerede O Aday? Ziya Paşa, 'Eşek Ölür Kalır Semeri İnsan Ölür Kalır Eseri' Diyor. Biz Eserlerimizle Konuşuyoruz. Bilemiyorum Ana Muhalefetin Adayı Neyi İle Milletin Karşısında" Dedi.

Cumhuriyet Meydanı'nda Düzenlenen AK Parti Kadın Kolları 5'nci Olağan Kongresine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Gümrük Ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, TBMM Eski Başkanı Cemil Çiçek Ve MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok Katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sizlerle Birlikte Buradan İnşallah 24 Haziran'a Yürüyoruz. 16 Nisan Halk Oylamasında Yüzde 68 Gibi Rekor Bir Oyla Yanımızda Bulunduğunu Gösteren Kayseri Halkına Teşekkürlerimi Sunuyorum. Kayseri İnşallah 24 Haziran'da Cesaretle Türkiye'yi Şahlandıracak İllerin Başında Gelecektir. Ey Kayseri, 24 Haziran'da Güçlü Hükümetiyle, Bağımsız Ve Tarafız Yargısıyla Yeni Bir Türkiye'ye Merhaba Demeye Hazır Mıyız? Birileri Bir Fitne, Fesat Kaynatıyor. Oyumu Cumhurbaşkanı'na Vereceğim Ama Parlamentoda Ak Parti'ye Vermeyeceğim. Siz Ne Diyorsunuz ? Bu Oyunu Bozmaya Var Mıyız? Bu Oyunun Kimlerin Olduğunu Anlıyorsunuz İnşallah Bu Münafıklar Çetesini Hep Birlikte Yere Gömeceğiz. Kayseri'de Bu Oyun Sökmez. Tabii Ki Türkiye'de Bu Oyun Sökmez. Kayseri, 24 Haziran Geniş Halk Ve Özgürlükleriyle Daha Güçlü Bir Türkiye'ye Götürmeye Hazır Mıyız? Benim Bilip Tanıdığım Kayseri Budur. Her Zaman Milletini Ve Devletinin Yanında Olan Kayseri Budur. Kayseri'nin Hanımları, Kendiniz, Aileniz Ve Ülkeniz İçin 24 Haziran'a Kadar Gece Gündüz Koşturmaya Hazır Mıyız? Benim Bildiğim, Sevdiğim, Güvendiğim Kayseri Budur. Rabbim Hepinizden Razı Olsun" Diye Konuştu.

'BUNLAR BENİM RÜYAMDI'

Kayseri'de Yapılan Yatırımlara Değinen Erdoğan, "Kayseri Bize Destek Oldu, Bizde Kayseri'ye Destek Olduk. Kayseri'ye Son 15 Yılda 20 Milyar Liralık Yardım Yaptık. Eğitimde 4 Bin 337 Yeni Derslik, Yüksek Öğretim Öğrencilerimiz İçin 5 Bin Kişilik Yurtlar Açtık. 41 Adet Sağlık Tesis Yaptık. Biraz Sonra Şehrimize Kazandırdığımız Eşine Az Rastlanır Şehir Hastanesinin Açılışını Yapacağız. Bunlar Benim Belediye Başkanlığı Dönemimdeki Rüyamdı. Maliyeti 430 Milyon Euro. Niye? Çünkü Kayseri'ye Yakışan Bu. Bu Dev Eserin Yatak Kapasitesi Bin 607. Örnek Bir Sağlık Kuruluşu. Kayseri İle Birlikte 5'inci Şehir Hastanemizi Açmış Bulunuyoruz. İnşallah Yıl Sonuna Kadar 4 Şehir Hastanesini Daha Hizmete Alacağız. Şehir Hastanemizin Ülkemize Hayırlı Olmasını Diliyorum. TOKİ Kayseri'de 17 Bin 800 Konut Projesi Gerçekleştirdi. Kayseri'ye Cumhuriyet Tarihinde 83 Kilometre Bölünmüş Yol Yapılmıştı, Biz 16 Yılda 537 Kilometre Bölünmüş Yol Yaptık. İşte Farkımız Bu. Yüksek Hatlı Trenin Alt Yapısı Yapıldı. İnşallah Yakında İnşasına Başlıyoruz. Toplamda 642 Kilometre Uzunluğa Sahip Başka Bir Hızlı Tren Çalışmalarına Başlandı" Dedi.

'ANA MUHALEFETİN ADAYI NEYİ İLE MİLLETİN KARŞISINDA'

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Cumhurbaşkanı Adayını Eleştiren Erdoğan, "Şimdi Birileri Çıkmış Diyorlar Ya 'Cumhurbaşkanı Adayı Ekonomiyi İyi Bilecek, Cumhurbaşkanı Adayı Yatırımları İle Tanınmış Olacak' Nerede O Aday? Ziya Paşa, 'Eşek Ölür Kalır Semeri İnsan Ölür Kalır Eseri' Diyor. Biz Eserlerimizle Konuşuyoruz. Bilemiyorum Ana Muhalefetin Adayı Neyi İle Milletin Karşısında. Bizim Millete Hizmetimiz Belediye Başkanlığı İle Başladı. Başbakanlığımız Ve Cumhurbaşkanlığımız İle Devam Ediyor. Biz Sizinle Büyüdük Sizinle Devam Ediyoruz" Dedi.

'BU SİYASET TARZI MAZLUM BİR BAŞBAKAN'I DARAĞACINA GÖTÜRDÜ'

Kayserilinin Ticareti İyi Bildiğini Belirten Erdoğan, "Kaliteden De Çok İyi Anlar. Kayseri Siyasetçinin De Kalitelisini De Çok İyi Bilir. Ana Muhalefetin Ve Onunla Birlikte Hareket Edenlerin Tavırlarına, Hesaplarına, Taktiklerine Bir Bakın. Oyun İçin De Oyun. Gördüğünüz Tek Şey Tutarsızlık, Millete Saygısızlık Olacaktır. Haftalarca Milleti Oyaladılar Yok Çatı, Yok Kapı Dediler. Sonrasında İnce Siyaset Yaptılar. Seçim Bu Haziranda Değil Önümüzdeki Yılın Kasımında Olsa Da Farklı Bir Şey Yaşanmayacaktı. Bu 2 Haftada Yaşananlar Kimlerin Siyaseti Sadece Kendi Çıkarları İçin Düşündüğünü Tüm Açıklığıyla Ortaya Koymuştur. Bu Siyaset Tarzı Mazlum Bir Başbakan'ı Darağacına Gönderdi. Bu Siyaset Tarzı 1980 Darbesinde Bir Sağdan Bir Soldan Diyerek Fidan Gibi Gençlerin Hayatlarını Kararttı. Bu Siyaset Tarzı Ülkemizin Başına Bir Kara Bulut Gibi Çökmesine Neden Oldu. Tayyip Erdoğan Tüm Siyasi Hayatı Boyunca Bununla Mücadele Etmiştir. Yeri Gelmiş Milletvekilliği Elinden Alınmıştır, Başbakanlığı Elinden Alınmak İstenmiştir. Ne Yaparlarsa Yapsınlar Mücadelemize Devam Ettik" Dedi.

'YARIN İSTANBUL'DA MANİFESTOMUZU PAYLAŞACAĞIZ'

Yeni Sisteme Değinen Erdoğan, "Artık Bu Yönetim Sistemiyle Daha Fazla Gidemeyeceğimi Gördük. 15 Temmuz Darbe Girişimi Milletimin De Artık 'Dur' Kararında Olduğunu Gösterdi. Türkiye'yi Ve Türk Milletini Esir Etmek İçin Başlatılan Darbe Girişimi Tarihin En Büyük Diriliş Hamlesine Dönüştü. Her Olanda Hayır Vardır. Bizde Böyle Diyerek Ülkemizi Bu Süreçten En Sağlıklı Şekilde Çıkarmak İçin Harekete Geçtik. Milliyetçi Hareket Partisi İle Kurduğumuz Ve Büyük Birlik Partimizin Desteğiyle Dün YSK'ya Başvurumuzu Yaptık. Yeni Kapı Ruhu Cumhur İttifakına Dönüştü. Ayrılığa, Gayrılığa Son. Şimdi Beraberlik Zamanı. Yarın İstanbul'da Manifestomuzu Paylaşacağız" Diye Konuştu.

'NEREDE TERÖRİST VARSA YOK EDİYORUZ'

Terör Örgütleri İle Mücadelenin Devam Edeceğini Kaydeden Erdoğan, "Terör Örgütleri İle Mücadeledede Zafiyete İzin Vermeyeceğiz. Ana Muhalefetin Başındaki Zat 'Afrin'e Gitmeyin' Diyor. Sen Bu Ülkenin Başında Olsaydın Allah Göstermesin Kim Bilir Şimdi Hatay'da Gaziantep'te, Şanlıurfa'da Ne Olacaktı? Biz Ülkemizi Taciz Eden Kim Olursa Olsun Beklemeyiz Üzerine Gideriz. Afrin'e Gittiğimiz Gibi Fırat Kalkanı Harekatında Önce Cerablus, El- Bab Dedik Ve 2 Bin Kilometrelik Alanı Kontrol Altına Aldık. Afrin'de De Yine 2 Bin Kilometrelik Alanı Kontrol Altına Aldık. Afrin'de 4 Bin 406 Terörist Etkisiz Hale Getirildi. Kararımızı Verdik Adımımızı Attık. Bunların Anladığı Dile Ne İse O Dilde Konuşacağız. Sınırlarımız İçinde De Dağ Taş Demeden Nerede Terörist Varsa Yok Ediyoruz. Türkiye'yi Tehdit Eden Son Terörist Etkisiz Hale Getirilene Kadar Devam Edeceğiz" Diye Konuştu.

'S&P HADDİNİ BİL'

S&P Derecelendirme Kuruluşunun Türkiye'nin Derecesini Bir Kademe Düşürdüğünü Belirten Erdoğan, "Sözde Türkiye'nin Geriye Gittiğini Söylüyor. S&P Kuruluşu Haddini Bil. Türkiye Nerede Siz Nerede. Zaten Biz Bunları Dehledik. Artık Onlara Üyeliğimiz Yok Ama Bunlar Durmuyor Türkiye'ye Not Vermeye Çalışıyorlar. Sen Bu Ülkenin Öğretmeni Değilsin. Kendi Yoluna Bak" Dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK ŞEHİR HASTANESİNİ HİZMETE AÇTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhuriyet Meydanında Düzenlenen Mitingin Ardından Merkez Kocasinan İlçesine Bağlı Molu Mahallesi'nde Yapımı Tamamlanan 5 Yıldızlı Otel Konseptinde Hazırlanan 1607 Yataklı Türkiye'nin En Büyük Şehir Hastanesini Hizmete Açtı.

Yozgat, Mersin, Isparta Ve Adana’nın Ardından 5'inci Şehir Hastanesi Olma Özelliğine Sahip Olan Kayseri Şehir Hastanesi'nin Açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcıları Bekir Bozdağ, Fikri Işık, Recep Akdağ, Mehmet Şimşek,

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz,  Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik, Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Gümrük Ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci,  Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Kültür Ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Katıldı.

Toplam 464 Bin 69 Metrekare Kapalı Alana Ve 1607 Yatak Kapasitesine Sahip Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü'nün Açılışında Konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ben Sizlere Kurban Olurum. Hamdolsun Temeli Attık Bugünde Açılışını Yapıyoruz. Attığımız Temeller Yerinde Kalmadı, Yükseldiler. Ben, Bu Muhteşem Hastane Ve Hastaneler Belediye Başkanlığımdan Bu Yana Rüyamdı. Kayserili Kardeşlerimizle Hasret Giderdik. Birbirimize Olan Aşkımızı Perçinledik. Coşku Geleceğimiz Adına Büyük Umut Veriyor. 24 Haziran'da Kayseri'nin Rekor Tazeleyeceğine İnanıyorum. Kayseri'ye Her Gelişimde Farklı Heyecan Yaşanıyor. İç Anadolu'nun Amiral Bölgesi Kayseri Başarı Çıtasını İleri Taşıyor. Kayserili Sanayiciler Ürünlerini Dört Bir Kıtaya Satıyor. Kayak Turizm Başta Olmak Üzere Birçok Alanda Önemli Turizm Merkezi Oldu. Hayata Geçireceğimiz Projelerle Kayserinin Yönünü Güçlendireceğiz. Biz Koşacağız Ama Beraber. Bugün Bu Yönde Kritik Bir Adım Atıyoruz. Hayalimin Gerçekleşmesi Beni Mutlu Etmeyecekte Kimi Mutlu Edecek. Yeni Bir Kampüs Açıyoruz. Açılan Hastaneler İçinde En Büyüğünü Ülkemize Kazandırıyoruz. Ankara Bilkent, Manisa, Elazığ Hastaneleri Açacağız. Biz Bu Hastaneleri Kılıçdaroğlu İçin De Yaptık. At Denize Balık Bilmezse Halık Bilir. Yaptığımız Yollardan Geç Diyorum. Osmangazi Köprüsü'nden, Avrasya Tüneli'nden Geç. Hatta Otomobilinde CD'ye Senin Aracında Özellikle CD'çalara Koy Dinle. Hele Hele Esat Kabaklının Gez Oğlumu Dinlerse Bir Başka Olur. Tatlıses Diyor Ya Afrin'i Dolaş Da Gel, Bir De Onu Dinletmek Lazım. İstese De İstemese De Biz Bu Yolda Durmak Yola Devam Dedik Gideceğiz."

HASTANENİN ÖZELLİKLERİ

Sağlık Kampusunda, Branşlara Göre; Genel Hastane 480, Kadın Doğum Ve Çocuk Hastanesi 261, Kalp Ve Damar Hastalıkları 412, Psikiyatri Hastanesi 120, Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon 200, Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri 100, Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi 200 Yatakla Hizmet Verecek. Ana Hastanede 499 Adet Tek Kişilik Oda Yer Alıyor. Çift Kişilik Odaların Sayısı İse 259. Poliklinik Sayısı 361, Ameliyathane Sayısı 43, Yoğun Bakım Yatak Sayısı 241. Diyaliz Ünitesi İse 26 Yatakla Hizmet Verecek. Araçla Hastaneye Gelecek Hasta, Ziyaretçi Ve Personelin Park Sıkıntısı Yaşamaması İçin Açık Ve Kapalı İki Ayrı Otopark Alanı İnşa Edildi. Kapalı Otopark 3 Bin 33 Araç, Açık Otopark İse 220 Araç Kapasitesine Sahip.

670-529.gif123456---kopya-20180505214422.png

Editör: TE Bilisim