Arabalara Cam Filmi Yapanlara Büyük Ceza

Modifiye araç tutkunlarına Emniyet'ten kötü haber geldi. 81 ildeki araç sahipleri Karayolları Trafik Kanunu'na göre 365 lira para cezası ödeyecek

Kredi Çekemeyenler için Müthiş Haber!

Bu Kredi Kaçmaz! Nakit İhtiyacınız İçin Hemen Başvurun!

Araçlarını efsane dizi Kara Şimşek'teki akıllı araç Kitt'e özenerek modifiye ettirip trafiğe çıkan sürücüler yandı. Polis, modifiye araçlara Karayolları Trafik Kanunu'nun üç ayrı maddesinden cezai işlem uygulayacak. Araç sürücüleri 365 lira idari para ile 40 ehliyet ceza puanıyla karşı karşıya kalacak.

ARAÇLARA YAKIN TAKİP

Trafik ekipleri ülke çapında modifiye araçları sıkı takibe aldı. Emniyet Genel Müdürlüğü, modifiye araçlar konusunda 81 İl Emniyeti'ne yazılı talimat gönderdi. Yazıda, son günlerde EGM'ye gelen şikâyetlerden ve merkezden yapılan denetimlerden özellikle eski model araçların kaportalarında, egzozlarında, ışık donanımlarında ve lastik ebatlarında mevzuata aykırı değişiklik yapılarak modifiye edildiğinin tespit edildiğine dikkat çekildi.

1 (1)

KAZALARA NEDEN OLUYORLAR

Sürücülerin modifiye araçlarını çevredekileri rahatsız edecek derecede kullandıklarının belirlendiğine vurgu yapılan talimatta, "Sürücülerin hız, şerit izleme ve değiştirme ile kırmızı ışık gibi birçok trafik kuralı ihlalinde bulundukları ve zaman zaman da trafik kazalarına neden oldukları anlaşılıyor" denildi.

3 AYRI CEZA KESİLECEK

Emniyet Genel Müdürlüğü, modifiye araç denetimlerinin "süreklilik" arz edecek şekilde devam ettirilmesini istedi. 81 İl Emniyeti'ne ise şu emir verildi: 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu ve bağlı Yönetmeliğe hükümlerine aykırı olarak araçlarında teknik değişiklik yapanlar hakkında Kanun'un 32. maddesine muhalefet etmekten ceza uygulayın (88 TL idari para cezası + 10 ehliyet ceza puanı).

CAM FİLMİ DE YASAK

Araçlarının camlarına film çekmek de yine aynı yasak kapsamında. Polis bu tip araçları durdurduğunda filmleri söktürüp ceza kesecek.

SOLARMAX CAM FİLMLERİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÖMER AKDENİZ’İN KONU İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARI….

1 (2)

20 yıldır söylüyorum araçlara koyu film yapılmasın. hem yapanlar hem yaptıranlar filmi iyi niyetli kullanacak kişilerin de en sonunda haklarını gasp ettiler ve sonun da da olan oldu.

Artık cam filmi yasak durumuna düştü SOLARMAX CAM FİLMLERİ olarak ilk TSE başvurup insanlarımızın yararına olacak ürünleri test ettirip güvenlik amaçlı ve ten kanseri engellediğine dağir hem de SOLARMAX ürünlerini yurt dışında olduğu gibi numaralandırıp sadece insan sağlığına ve güvenliğine önem vererek karayolları trafik şube müdürlüklerine bildirim yapacağız inşallah bu yolda bu yolda utanmayız. Yine tekrar ediyorum lütfen kimsenin parası ve zevki bizleri ilgilendirmez ama bir araba güvenlik filmi oldu mu ne gibi yararları sayarsak.

1- ilk önce camlarınız lamine camına donuyor 2- kap kaç olaylarına 3- aracın iç döşemelerinin solmasına 4- güneşe maruz kalan tenimize 5- güneşten gelen mor ötesi uv gibi zararların engellenmesi 6-kaza anında çok faydası olan güvenlik filmi camın kırılıp parçalanıp zarar vermesini engelliyor.

Neden bunlardan yoksun kalalım amaç yararlı bir şey yapmak koyu film yaptırıp hem aracın dikkat çekmesini hem de dışarıya güven vermemesini ön plana çıkarıyoruz. aracın içinde ne var silahlı kişi kaçak bir şey mi bunları emniyet güçlerimiz göremiyor ve gece görüşünü 100% kesiyor ve çok büyük tehlike arz ediyor hem kendimiz için hem dışarıdaki vatandaşlar için insan sağlığı önemlidir. Biz SOLARMAX ACF WİNDOV FİLMS olarak kendi üstümüze düşeni yaptık bugüne kadar bundan sonrada yapacağız.

Editör: TE Bilisim