AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, Akçaabat-Düzköy Duble Yolunun İhale Edildiğini Belirterek, “Milletimizin Yolunu Yapıyor, Engelleri Aşıyoruz” Dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, Düzköy-Akçabat Yolunun Şinik Mevkiinde Ki Çalışmaları Yerinde İnceledi. Günnar, Yolları AK Parti Hükümetlerinin Yaptığını Hep Beraber Gördük. Bu Hususta Yapılacak Ne Varsa Milletimizle Beraber Yine AK Parti Yapacaktır. Akçaabat/Tan Düzköy’e Kadar Olan Yolun İkinci Etabı İhale Edildi Ve Çalışmaları Başlamıştır. Bu Yol , Düzköy, Şinik Ve Işıklar Olmak Üzere Üç Noktadan Start Alacak. 119 Milyon TL’ye İhale Edilmiş Olan Bu Eser  2017 Tarihinde Halkımızın Hizmetinde Olacak. Bu Güzergâh Üzerinde Ki Kamulaştırılmaların Etüdü Bitti. Şimdi İse, Kamulaştırmalar Yapılarak Vatandaşın Parası Ödenecek. Ayrıca, Düzköy-Kürtün Yolu Da Programa Alındı. O Yolda Yapılınca, Akçaabat’tan Kürtün-Erzincan Ulaşımı Daha Kolay Bir Şekilde Sağlanmış Olacak. Bu Yolları Yaparsa AK Parti Yapar. Milletimizin Yolunu Yapıyor, Engelleri Aşıyoruz” Dedi.

Günnar, Seçim Programları Kapsamında, Ayrıca Dörtyol Mahallesini Ziyaret Ederek, Vatandaşlarla Buluştu. Dörtyol’un Ardından Söğütlü Mahallesine Geçen Günnar, Burada AK Parti Söğütlü Seçim İrtibat Bürosunun Açılışına Katıldı. Söğütlü’de Ki Açılışta Adnan Günnar, Bir Sürprizle Karşılaştı. Adnan Günnar’a İtafen Bestelenen, ‘Seçim’ Adlı Şarkısı Açılışa Damgasını Vurdu. Açılaşa Katılan Bütün Vatandaşlar Tarafından Da Beğenildi. Coşkulu Kalabalığa Daha Da Bir Heyecan Katarak, Adnan Günnar’ı Son Derece Mutlu Etti.

 Günnar Akşam Programında İse, Şinik Mahallesi’ne Konuk Olarak Mahalle Halkı İl Bir Araya Geldi. Şinik Sakinlerinin Adnan Günnar’a Olan İlgisi Oldukça Yoğundu. Adnan Günnar’da, Bu İlgi Ve Alakaya Karşılık Mahallede Bulunan Diğer Siyasi Partilerin Lokallerine Uğrayarak, Onların Da Hal Hatırlarını Sordu.

FOTO GALERİ

???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ????????????????????????????????????
Editör: TE Bilisim