Enes Aslan Neden Aday Oluyor?

Ak Parti Trabzon il başkanlığı için konuşulan isimlere bir yenisi daha eklendi.

Kurucu il Yönetimi’nde başlayan siyasi hayatına son 6 yıldır Ak Parti il Yönetimi’nde görev alarak devam eden elektrik mühendisi Enes Aslan önümüzdeki günlerde adaylığını açıklamayı düşünüyor.

Peki, Aslan Neden Aday Oluyor?

Bu soruyu kendisine sorduk. Aslan, “Basın açıklaması yaparak her soruyu cevaplayacağım. Şimdi erken" dedi. Peki, ne zaman? "İlçe kongrelerinden bitmeden hemen önce ya da bittikten hemen sonra." kulağımıza gelenlere göre Aslan, görev yaptığı il yönetiminde özellikle son dönemde il başkanı Haydar Revi'nin yakın ekibiyle yönetim tarzıyla ilgili sıkıntılar yaşamıştı. Bir arada bulunduğu birimden alınmıştı. Aslan, Akçaabat belediye başkan adaylığı da düşünmüştü ama genel merkez teşkilatta kalmasını istediği için görevine devam etti. Aslında bizim aldığımız duyumlara göre Akçaabat ilçe başkanlığı için de Aslan ismi konuşuluyordu ancak ilçe siyaseti düşünmediğini söyleyerek bu görevi kabul etmediğini duyduk.

Enes Aslan herhangi bir milletvekili ya da bakanın adayı olmadığını söylüyor. Hatta bütün Milletvekili ve Bakanlarla iyi diyalog kurduğu da dile getiriliyor. Eğer öyle ise gerçekten de Aslan’ın şansı artar.

b-806.jpg

Editör: TE Bilisim