Emniyet Müdürü Çevik’ten Başkan Zorluoğlu’na Hayırlı Olsun Ziyareti

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 174’üncü yıl dönümünü dolayısıyla Nisan ayı başında kutlanan “Polis haftası” kapsamında Trabzon İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik ve Emniyet Teşkilatı mensuplarını makamında kabul etti.

Başkan Zorluoğlu’na hayırlı olsun temennilerini ileten Emniyet Müdürü Çevik, Polis Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikler hakkında bilgi verdiği Başkan Zorluoğlu’na yeni görevinde başarı diledi.

25 yıldır emniyet teşkilatı ile birlikte omuz omuza vatanın dört bir tarafında hizmette bulunduğunu ifade eden Başkan Zorluoğlu ise, “25 yıldır emniyet teşkilatımızla sırt sırta, omuz omuza, gönül gönüle çalıştık, mücadele ettik. Batıda, doğuda, şehirlerde, dağlarda birlikte görev yaptık. O bakımdan emniyet teşkilatı çok yakın gördüğümüz ve mensubu olduğumuza inandığımız bir teşkilattır. Sizleri bugün burada görmek beni ziyadesiyle mutlu etti” diye konuştu.

İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik ve beraberindeki emniyet personeliyle bir süre hasbihal eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, nazik ziyaretleri için konuklarına teşekkürlerini sundu.

a-322.gif

Editör: TE Bilisim