Elazığ'da 4.1 Şiddetinde Deprem!

N Çevre İl Ve İlçelerden De Hissedildi... AFAD Ve Kandilli Rasathanesi Son Depremler

Edinilen Son Dakika Bilgisine Göre, Elazığ'ın Sivrice İlçesinde Saat 14.09'da 4.1 Şiddetinde Bir Deprem Meydana Geldi. AFAD Tarafından Duyurulan Son Depremler Verilerine Göre, Sivrice'de Meydana Gelen Deprem Çevre İl Ve İlçelerden Hissedilirken 11 Km Derinlikte Gerçekleşti. Kandilli Rasathanesi Depremin Merkez Üssünü Kavaktepe Olarak Duyururken Derinliğini 5 Km Olarak Açıkladı. Elazığ'da Meydana Gelen Son Dakika Depremi Bölgede Paniğe Neden Oldu. AFAD Tarafından Yapılan Son Dakika Açıklamasında, Sivrice'de Gerçekleşen Depremin Ardından Olumsuz Bir İhbarın Bulunmadığı Kaydedildi.

AFAD Ve Kandilli Rasathanesi Tarafından Anlık Olarak Duyurulan Son Depremler Verilerine Göre, Elazığ'da 4.1 Şiddetinde Bir Deprem Meydana Geldi. Afet Ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), 14.09'da Meydana Gelen Depremin Merkez Üssünün Sivrice İlçesi Olduğunu Duyururken 11 Km Derinlikte Gerçekleştiğini Açıkladı.

Elazığ'da Gerçekleşen Deprem, Çevre İl Ve İlçelerden De Hissedildi.

KANDİLLİ RASATHANESİ DE SON DAKİKA DUYURDU: ELAZIĞ'DA DEPREM!

Kandilli Rasathanesi De Elazığ'da Meydana Gelen Deprem Hakkında Bilgi Notu Paylaştı. Kandilli, Depremin Merkez Üssünün Kavaktepe Ve Derinliğinin İse 5 Km Olduğunu Bildirdi.

Depreme İlişkin Can Ve Mal Kaybı Bilgisi Bulunmazken Bölgede Bir Panik Yaşandı.

SİVRİCE DEPREMİ SONRASI AFAD'DAN İLK AÇIKLAMA!

AFAD'ın Açıklamasında "Sivrice İlçesinde Meydana Gelen Deprem Sonrası, An İtibarıyla, Olumsuz Bir İhbarın Bulunmadığı Bilgisi Alınmıştır." Denildi.

ÖĞLE SAATLERİNDE VAN'DA DA DEPREM OLMUŞTU!

Öğle Saatlerinde Van'ın Çatak İlçesinde 3.8 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi. Afet Ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Verilerine Göre, Merkez Üssü Van'ın Çatak İlçesinde 3.8 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi. Yerin 11.52 Kilometre Derinliğinde Gerçekleşen Deprem, Çatak Ve Çevre İlçelerde Hissedildi.

Kısıtlama Nedeniyle Kimse Sokağa Çıkamazken, Kısa Süreli Paniğe Neden Olan Depremde Can Ve Mal Kaybı Yaşanmadı. Van Valiliği'nden Yapılan Açıklamada, "Merkez Üssü Çatak İlçesi Olan 3.8 Büyüklüğündeki Depremde İlk Belirlemelere Göre Can Ve Mal Kaybı Görünmüyor. Ekipler Mahallelerde Taramalarını Sürdürüyor" Denildi.

1-(2)-101.jpg

Editör: TE Bilisim