Ekrem İmamoğlu'ndan Ankara'da Zafer Konuşması

Resmi Olmayan Sonuçlara Göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını Kazanan Ekrem İmamoğlu, Ankara'da Ziyaretler Gerçekleştirdi. İmamoğlu'nun İlk Durağı Anıtkabir Olurken, Sonrasında CHP Genel Merkezine Geçti.

Resmi Olmayan Sonuçlara Göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Olan Ekrem İmamoğlu Anıtkabir’de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Huzuruna Çıktı. Ailesi İle Birlikte Anıtkabir’e Gelen İmamoğlu, Anıtkabir Özle Defterini İmzaladıktan Sonra Saygı Duruşunda Bulundu.

Ekrem İmamoğlu, Anıtkabir Özel Defterini “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı” Olarak İmzalayarak Şu İfadeleri Kullandı:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk,

Bugün Manevi Huzurunda, 1919 Yılında Başlattığınız Kuvâ-Yi Milliye Ruhunun 100. Yılının İçerisinde, Aynı Ruhla 21. Yüzyılda Fikri Hür Vicdanı Hür Nesiller Olarak; Akıl Ve Bilimle Cennet Vatanımızın En Güzel Şehri İstanbul'a Tüm Tarihi Birikimi, Maneviyatını Koruyarak Milli Unsurlarınızdan Asla Taviz Vermeden Hizmet Edeceğime Söz Veriyorum.

SAYGILARIMLA EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.

EKREM İMAMOĞLU

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI

55939790_938728913184636_3705498105664241664_n.jpg

İMAMOĞLU CHP GENEL MERKEZİ'NDE

Ekrem İmamoğlu, Anıtkabir'i Ziyaret Ettikten Sonra CHP Genel Merkezi'ne Geldi. Ailesi İle Birlikte Genel Merkeze Gelen İmamoğlu, Burada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına Seçilen Mansur Yavaş İle Bir Araya Geldi.

,-009.jpg

"İMAMOĞLU: EN BÜYÜK MOTİVASYONUMUZ ATATÜRK"

Ekrem İmamoğlu, Kılıçdaroğlu’nu Ziyaretinin Ardından Genel Merkez Önünde Toplanan Vatandaşlara Seslendi: İmamoğlu, Açıklamasında Şu İfadeleri Kullandı.

Ekrem İmamoğlu'nun Açıklamalarından Satırbaşları:

"Buraya Büyük Bir Gururu Paylaştığım Yıllar Sonra Ankara'da Büyük Başarılar İmza Atacağına İnandığım Mansur Yavaş'ı Kutlamaya Geldim. Elbette Bir Yola Çıkıldı Ve O Yola Çıkış Anında İttifak Yaptığımız İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i Ziyaret Edeceğim. Sonrasında Adaylık Kararıyla Beraber Öncesinde Ve Sonrasında Beni Yalnız Bırakmayan, Hiçbir Zaman Desteğini Esirgemeyen, Siyasi İrade Olarak Bir Devrime İmza Atan Çok Değerli Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu Ziyarete Geldim

Aday Olduğuma Gelip İlk Yola Çıkış Anımı Başlattığım Yer Anıtkabir'di. En Büyük Motivasyonumuz Mustafa Kemal Atatürk'tür.

Çok Değerli Ankaralılar Bugün Sizlerle Buluşmak Çok Değerli Benim İçin. Gülelim, Gerçekten Gülelim, Bütün Türkiye Gülsün. Bu Sandık Türkiye'nin Hayrına Bir Sandıktır. Türkiye'yi Buluşturan Bir Sandıktır. Bu Sandığın Kaybedeni Yoktur, Ne Ankara'da Ne İstanbul'da. Bu Bir Uzlaşma Sandığıdır, Barışma Seçimidir. Barışmanın Ötesinde Sevgiyle Saygıyla Dayanışmanın Seçimidir.

Göreceksiniz Hem Mansur Yavaş Hem Ben Bütün Toplumu Barıştırma Konusunda Tecrübelerimizi Paylaşacağız. Yerel Yönetime Türkiye'de Çok Büyük Örneklere İmza Atacağız Hepinize Söz Veriyorum. Bu Bir Başlangıç Anıdır. Evet Coşkusunu Yaşıyoruz Ama Coşku Kadar İşbirliğine İhtiyacımız Var. Kimsenin Kalbini Kırmadan Kimseye Nispet Yapmadan Omuz Omuza Bir Millet Olmayı Yürekten İstiyorum.

Her Birinizin Yol Arkadaşlığına Talibiz. İyi Ki Varsınız. Hepinize Çok Teşekkür Ediyorum."

“HİÇBİR ÇOCUK YATAĞA AÇ GİRMEYECEK”

Ekrem İmamoğlu’nun Konuşmasının Ardından CHP Genel Başkanı Vatandaşlara Seslendi: Kılıçdaroğlu Konuşmasında Şu İfadeleri Kullandı:

“Hepinize Yürekten Teşekkür Ediyorum. Bir Yola Çıktık Ve Bir Mücadele Verdik. Kavgasız, Gerilimsiz Bir Mücadele Verdik. Bizim Mücadelemiz Bir Demokrasi Mücadelesiydi. Belediye Başkan Adaylarımız Birleştirici Bir Dille Tüm Kesimleri Kucakladı. Ekrem İmamoğlu ‘Seçilirsem 16 Milyon Kişinin Oyunu Almış Gibi Yöneteceğim’ Dedi. Ankara’da Mansur Yavaş ‘6 Milyonun Oyunu Almış Gibi’ Yönetmeye Söz Verdi. Göreceksiniz Her Evde Huzur Olacak. Hiçbir Çocuk Yatağına Aç Girmeyecek. Verdiğimiz Bütün Sözleri Tutacağız Ve Bu Güveni Tüm Türkiye’ye Taşıyacağız.”

a-274.gif

Editör: TE Bilisim