Ekrem İmamoğlu: “İstanbul Büyükşehir’den Evrakları Kaçırıyorlar”

Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul’daki İddialara İlişkin, “Büyükşehir Belediyesinden Büssürü İhbar Alıyoruz. Dosya Kaçıranlar Var Odasını Toplayanlar Var” İfadelerini Kullandı.

Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gündeme Dair Basın Mensuplarına Değerlendirmeler Yaptı. İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden Dosya Kaçırılma İddialarına İlişkin Açıklamalar Yaptı.

İmamoğlu’nun Açıklamalarının Tamamı Şu Şekilde:

“İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR’DEN EVRAKLARI KAÇIRIYORLAR”

“2023’e Kadar Yetkili Olan Bir Hükümet Var. İşimize Bakalım Bakın Ekonomi Kötü. Herkes Kan Ağlıyor. Dönelim Belediyedeki İşimize. Millet Dosya Kaçırıyor. Bunlara Mı Gireyim Yani? Büyükşehir Belediyesinden Büssürü İhbar Alıyoruz. Dosya Kaçıranlar Var Odasını Toplayanlar Var. Ne Oluyor Kardeşim? Ben Gelip Tedbir Almak İstiyorum. İstanbullunun Bir Kuruşunun Bile Hesabını Soracağım. Onun İçin Oradaki Siyasi İradeyi İstanbul İçin Emek Alın Teri Akıtan Hiçbir Emekçinin Dinlememesi Umursamaması Lazım. Devlet Görevi Yapmak Başka Bir Şeydir, Siyasi İradenin Emrinde Koşmak Baş Bir Şeydir. Bıraksınlar Yok Saysınlar. Benim Emrimle Oraya Gelen Birisi De Yok Saysınlar. Devlet Bürokratı Olmak Başka Bir Şeydir. Ben Oradaki On Binlerce Çalışan Memuru Başımın Üstünde Taşıyacak Kişiyim. Onlara Saygı Duyarım. Çünkü Ben Bilirim Ki Ben 5 Yıllık Emanetçiyim. Ben Bilirim Ki Memurlar Geldiğimde De Oradalardı Gittiğimde Orada Olacaklar. Dosya Kaçırma İçin Kanıtı Olursa Paylaşırım İhbarı Var.

"BENİM CEBİMDEKİ PARANIN BİR KISMI ŞU ANDA AA’NIN GENEL MÜDÜRÜNÜN CEBİNDE"

" Benim Cebimdeki Paranın Bir Kısmı Şu Anda AA’nın Genel Müdürünün Cebinde. Hepimizin Vergisiyle AA Görev Yapıyor Ve Türkiye’nin Haber Alma Kaynağı Durumunda Ama Vazifesini Yerine Getirmiyor. Şu Anda Tahmin Ediyorum Mahcubiyet İçerisinde Ama Mahcubiyeti Şu; Yav Keşke Haberleri Doğru Ve Zamanında Verseydim Değil, Ben Niye İstediği Medya Kazandıramadım Mahcubiyeti Yaşıyor. Bu Çok Acı Bir Durum. Genel Müdürü Veya Kimse Meshulü Derhal İstifa Etmeli. Gitsin Ak Parti’si Siyaset Yapsın. Ama Devletin Kurumunun Başındaysa Bürokrat Olma Bilincini Taşısın."

a-275.gif

Editör: TE Bilisim