Ekrem İmamoğlu En Son Rakamı Açıkladı

Milleti İttifakı’nın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un 509 Sandıktan 11 Bin Oyun AKP Lehine Çıktığı İddiasına, “19 Bin 552 Aradaki Fark Var" İfadeleriyle Yanıt Verdi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, 509 Sandıktan 11 Bin Oyun AKP Lehine Çıktığını İddia Etmesinin Ardından İBB'nin Millet İttifakı Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Jet Yanıt Geldi. İmamoğlu, "19 Bin 552 Aradaki Fark Var" Dedi.

İmamoğlu, Seçim Koordinasyon Merkezi'nden Yaptığı Açıklamada,“Sandıkta Görev Alan Arkadaşlarıma Ve Görevini Sürdüren, Destek Olan MYK'ya Teşekkür Ediyorum. Uyarıyı Yapmakta Zorunluyum. Süreç Tamamlanmadan İlçe Seçim Kurullarındaki Nöbetin Devam Etmesini İstiyorum. Matematiği Yok Sayıp Eksik Tanımlar Yaparak İnsanları Manipüle Etmeye Çalışıyorlar. Böyle Bir Kaygı Duymasınlar. Süreç Devam Ediyor. 11 İlçede Geçersiz Oyların Sayımı Bitmiş Durumda. 19 Bin 552 Aradaki Fark” İfadelerini Kullandı.

“ANITKABİR'E GİDERİM, YİNE GİDERİM”

“Açıklama Yaparak İmza Dağıtan Diyenlere Anıtkabir'e Gitmek Sağa Sola Gitmek Değildir. Anıtkabir'e Giderim, Yine Giderim. Beni Eleştirenler Orada Yazdığım Yazıyı Okusunlar. 3 Bin Küsur Oyla Kendini Başkan İlan Etti. Hayatlarındaki Görmedikleri Kadar Uyumlu Bir Şekilde Benimle Çalışacaklar. Beni Bu Tavrımla Eleştirenler Bunları Düzeltecekler.”

"BANA HİZMET ETMEYİN ÇALIŞAN ARKADAŞLAR"

“En Yakın Zamanda YSK En Doğru Şekilde Sonuca Bağlayacaktır. Sıkıntılar Oluşuyor, Bu Süreç Uzamamalıdır. Toplumun Mutluluğunu Görüyorum. Her İlçeye Gideceğim. Biz Bir An Önce Görevimize Başlamak İstiyoruz. Biz Yardımları, Bursları, Katkılarımızı Açıkladığımızda Bize Kaynak Eleştirisi Yapıldı. Yardım, Destek Verirken Kim Olduğuna Bakmayacağız. Sizi Mitinge Bile Zorla Götürmeyeceğiz. Bu Şehrin Vicdanlı, Ahlaklı Bir Yönetime İhtiyacı Var. Bana Hizmet Etmeyin Çalışan Arkadaşlar. 5 Yıl Sonra Hizmet Görevim Bitecek. Belki Başka Görev Verilecek. İnanın İBB'nin En Kritik Odaları, Makamım Dahi Toplumun Gözü Önünde Olacak. Benim Özelim Ailem, Annem-Babam Evi. Benim Odamı Bile İzleyecek. Bir Tek Oy Hakkımı Yedirmem, Başkasının Bir Oy Hakkını Da Yemem. Gönlünüzü Hizmetle Kazanacağım. Oy Vermeyebilirsiniz. Biz Milletçe Motivasyonun Önemi Bilen, Duyguları İle Hareket Eden Bir Milletimiz. Bu Süreç Bir An Önce Tamamlansın. 2023'e Kadar Bizi Yönetenlerin Vakti Var. Seçim Bittiği An İtibari İle 3-5 Görüşme Yapıldığını Biliyorum. Rakibim İle Cumhurbaşkanı'nın. En Az Bana Da O Kadar Sözü Var.”

a-290.gif

 

Editör: TE Bilisim