Ekrem İmamoğlu: Anketler Yüzümde Saklı

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, "Güler Yüzümüzü Gördükleri Her An Bilsinler Ki Anketler Çok İyi Gidiyor. Diğerlerinin Yüzüne Baksınlar Bu Arada, İkisini Kıyaslasınlar. Benim Anketim Yüzümde Saklı" Dedi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediyesi Kariyer Merkezi'ni Ziyaret Etti. İmamoğlu Ziyareti Öncesinde Gazetecilere Gündeme İlişkin Soruları Yanıtladı.

"KURALLARA UYMALARI KAYDIYLA HER VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ"

İmamoğlu, Binali Yıldırım'ın, "Halcileri Günah Keçisi İlan Etmeyelim" Sözlerinin Sorulması Üzerine, "Bunu Kime Söyledi Bilmiyorum, Bana Söylemedi Herhalde. Kabzımallar Ya Da Pazardaki Gariban Esnafımız Neredeyse Terörist İlan Edildi. Bu Hoş Bir Durum Değil. Bu İyi Polis, Kötü Polis Oyunu Gibi Geldi Bana. Gıdanın, Sağlıklı, Verimli Ve Ucuz Erişimi Konusunda Çalışma Yapacağımızı Anlatıyoruz Zaten. Biz Kabzımalımızın Da, Esnafımızın Da Yanındayız. Kurallara Uymaları Kaydıyla Her Vatandaşımızın Yanındayız. Kurallara Uyacağız. Kurallar Nedir; Bir Gıdanın Erişiminde, En Doğru Yöntemle Üretilmesinde Ya Da Satışı Yaparken Üzerine Koyacağı Kar Miktarının Makul Ve İnsanların Cebini Yakmayacak Olmasına Varıncaya Kadar İlgili Olmaktan Bahsediyoruz. 16 Milyon İnsanın Yaşadığı Bir Kentin Yönetimine Talipsiniz. Bu Aslında Sayın Yıldırım İle İlgili Duyarsızlık, İlgisizlik Ve Olaylara Hakim Olmama Konusundaki Bir Ortamı Gösteriyor. İşsizlere Dönük Söylediği Söz Gibi Ya Da Kabzımallara Söylediği Gibi. Günah Keçisi İlan Etmemeliyiz. Edenlere Sorsun O Zaman" Şeklinde Konuştu.

"İSTANBUL TRAFİĞİNİ ÇÖZECEK YÖNTEMİMİZ VAR"

İmamoğlu, Binali Yıldırım'ın Trafik Sorunun Çözümü İle İlgili Açıklamalarının Sorulması Üzerine İse, "Cevaba Dair Bir Yöntem Yok. Ama Bizim İstanbul Trafiğini Çözecek Yöntemimiz Var. İçinde Teknik, Bilim İnsanlarının Olduğu Ve İçinde İstanbul'un Ulaşımını, Erişimini Kolaylaştıracak Bir Konunun, Bir Parkın Konumunun Bile Ulaşıma Katacağı Bir Sistemden Bahsediyoruz. Sadece Raylı Sistem Değil, İçinde Bütün İstanbul'un Ulaşımla İlgili Kurum Ve Kuruluşlarının İçinde Olduğu Bir Ortak Akıl Masasından Yönetildiği" Dedi.

"DEPREM VE YAPI GÜVENLİĞİYLE İLGİLİ GELİR GELMEZ YAPACAĞIMIZ ÇOK ŞEY VAR"

Kartal'da Çöken Bina İle Birlikte Gündeme Gelen Yanlış Yapılaşma İle İlgili De Konuşan İmamoğlu, "İstanbul'un Bina Güvenliği Ve Deprem Sorunu, Her Zaman Altını Çiziyorum, Milli Bir Sorundur. Bu Sorun Palyatif Konuşmalarla, Cekle, Cakla Sürecini Aşmıştır. Gölcük Depremi Üzerinden Nerdeyse 20 Yıl Geçti, Hala 40 Bine Yakın Yıkılmaya Hazır Binadan Bahsediyorsak, Milyona Yakın İnsanı Etkileyecek Bir Ortamdan Bahsediyorsak Hiçbir Şey Yapılmamış Demektir. Yaklaşık 30 Yıllık Bir Bina İnsanların Tepesine Çöktü. Vahim Bir Olay, İnsanlarımıza Allah Rahmet Eylesin. Deprem Ve Yapı Güvenliğiyle İlgili Gelir Gelmez Yapacağımız Çok Şey Var. Hazırız, Görecek İnsanlarımız Mutlu Olacaklar. Kentsel Dönüşüm, Yerinden Dönüşüm Ve Sosyal Konutlarla İlgili Çalışmalarımız Var. Deprem Ve Yapı Güvenliği İle İlgili İnsanların Sorunlarını Tıkır, Tıkır Çözeceğiz. Göreceksiniz" Diye Konuştu.

" GÜLER YÜZÜMÜZÜ GÖRDÜKLERİ HER AN BİLSİNLER Kİ ANKETLER ÇOK İYİ GİDİYOR"

31 Mart Seçimleri İçin Partisinin Kendisi İçin Yaptırdığı Anketlere De Değinen Ekrem İmamoğlu, "Biz Anket Yapıyoruz. Ama Biz Oran Açıklamıyoruz. Yüzümüzden Belli Olacak Anketin Ne Olduğu. Şu An Yüzümü Gören, Anketin Nasıl Bir Anket Olduğunu Anlar. Çok Rakamlarla İşimiz Yok. Vatandaşlarla Buluşacağız, Konuşacağız. Güler Yüzümüzü Gördükleri Her An Bilsinler Ki Anketler Çok İyi Gidiyor. Diğerlerinin Yüzüne Baksınlar Bu Arada, İkisini Kıyaslasınlar. Benim Anketim Yüzümde Saklı" Diye Konuştu.

Editör: TE Bilisim