Ekrem İmamoğlu 31 Mart Akşamı İçin Mesaj Verdi

CHP'nin İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, '31 Mart Akşamı, İnşallah Ben Çıkacağım, İstanbullular'a Açıklama Yapacağım. Hep Beraber Kazandık Diyeceğim.' Diye Konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılaçdaroğlu, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Küçükçekmece İnönü Ve Mehmet Akif Mahallelerinde Çoşkulu Kalabalıklara Hitap Etti.

İmamoğlu'na, CHP Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Kemal Çebi De Eşlik Etti.

İmamoğlu, "Ben, Size Bir Şey Söyleyeyim. Seçime 3 Gün Kaldı. 3 Günde Çok Güzel Şeyler Yapılır. 3 Gün Boyunca Herkesi Arayın. Eşinizle, Dostunuzla Konuşun. Yeni Bir Başlangıçla, Mutlu Ve Huzurlu, Küçükçekmece Ve İstanbul Geliyor. 31 Mart'ta, Hep Beraber Sandıkta Görev Alacağız Ki Tek Bir Oyumuza Zarar Gelmesin. Sandıklarda, Güle Oynaya Oylara Sahip Çıkacaksınız. Aramızda Kalsın, Küçükçekmece'yi De İstanbul'u Da Kazanıyoruz. Sevgi-Saygı Kazanmış, Bağıranlar-Çağıranlar Kaybetmiştir.

Sandık Güvenliğinden Hiç Kuşku Duymayın. Sizden Sandıklara Sahip Çıkmanızı İstiyorum. Biz, 31 Mart Akşamı, İnşallah Ben Çıkacağım, İstanbullular'a Açıklama Yapacağım. Hep Beraber Kazandık Diyeceğim. Öyle Kutlama, Korna Falan Biz Yapmayacağız. Ben, Bir Vatandaşımızın Bile İncinmesini İstemiyorum.

1 Gün Sonra, 1 Nisan'da, 16 Milyon İstanbullu'yla Kocaman Bir Miting Yapacağım. Akşam, Fevzi Çakmak'ta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu İle Bir Araya Geleceğiz. Orada Genel Başkanımızı Güler Yüzle Karşılayalım. Desin Ki, 'Neden Gülüyor Vatandaşlarımız.' Ben De Diyeyim Ki, 'Onlar Hem Mutlu Hem Umutlu, Müjdeyi Erken Aldılar' Diyeyim" Dedi.

"BEN İNSAN AYIRT ETMEM"

İmamoğlu, Küçükçekmece'deki Mitinglerin Ardından Başakşehir'e Geçerek, Güvercintepe Mahallesi'nde Halkla Buluştu. İmamoğlu'na, CHP Başakşehir Belediye Başkan Adayı Abdülhadi Akmugan Da Eşlik Etti.

İmamoğlu, Burası, İhmal Edilmiş Bir Mahalle. Tapu, Yeşil Alan, Okul, Ulaşım Sorunlarınızı Biliyoruz. Özellikle Gençlerimizi Hayata Hazırlayıp, Onlara İş Bulacağız. Çocuklar, Çok Önemli. Biz, Bu Şehrin Çocuklarını, Nerede Yaşarlarsa Yaşasınlar, Eşitlemeye Geliyoruz. Bu Şehirde, İnsan Odaklı Ve Öncelikli Hizmetler Yapacağız. Hepinizden Destek İstiyoruz. Ben, İnsan Ayırt Etmem. Hizmet Ayrıcalığı Yapmam. Herkesin, Her Partiye Oy Veren Vatandaşlarımızın Oyuna Talibim.

Bu Şehre, Eşitlik Ve Barış Geliyor. Sandıklarda Lütfen Görev Alın. Seçimin Kaybedeni Olmayacak. Kutlama Yok. Kimseyi Kızdırma Yok. Kalpleri Kıra Kıra Değil, Gönülleri Kazana Seçim Kazanacağız. Kazanıyoruz. Herkesi Kucaklayın, Herkese Sarılın. Kötü Söz Sahibine Aittir. Gönderin, Gitsin'' Diye Konuştu.

a-226.gif

Editör: TE Bilisim