Bütün Uyarılara Ve Tepkilere Rağmen Akçaabat Belediyesi “Dikkat Ölüm Tehlikesi Var” İkazlı Yüksek Gerilim Hattı Bağlantılı Direğin Altına Ve Elektrik Trafosunun Bitişiğine Ortamahalle Taksi Durağını Yaptı.

“Ortamahalle Taksi Durağı” Olarak Akçaabat Belediyesi Tarafından Yapılan Ölüm Tehlikesi Saçan Taksi Durağına Öncelikle Durakta Görev Yapan Taksiciler Tepkili.

Elektrik Trafosu Binasına Yapıştırılan Taksi Durağında Görev Yapan Taksiciler Ne Yapacaklarını Şaşırmış Durumda. Canlarının Tehlikede Olduklarını Bile Bile Taksi Durağını Kendilerine Yapan Akçaabat Belediyesine Tepkilerini Defalarca Söylediklerini Açıklayan Durak Şoförleri Çoğu Taksici Arkadaşlarının Korkudan Taksi Durağında Oturmadıklarını Belirttiler.

Özellikle Yağışlı Havalarda Trafonun İçerisinde Ve Dışarısında Defalarca Patlamaların Meydana Geldiği Ve Patlamalar Sonucunda İse Can Kaybının Olmadığı Yalnız Trafonun Bulunduğu Alanda Vatandaşların Bulunması Yarın Bugün Can Kaybının Olmayacak Anlamına Gelmediğini Söyleyen Taksiciler ”Bize Burada Bu Durağı Layık Gören Ve Biz Taksicileri Ölümle Burun Buruna Getiren Akçaabat Belediyesine Oldukça Tepkiliyiz.” Açıklamasında Bulundular.

133

20150118_121204

20150118_121228

20150118_122050

IMG_1638

Editör: TE Bilisim