Dünya Elektronik Devlerinden Samsung’un Akçaabat Mağazası İnönü Caddesi Garanti Bankası Karşısında Açıldı.

Samsung Akçaabat Mağazası’nda Cep Telefonundan Tablet Bilgisayarlara Çamaşır Makinelerinden Dayanıklı Ev Ve Büro Malzemelerine Kadar Yüzlerce Ürünü Satışa Sunuluyor.

Resmi Açılışı Önümüzdeki Günlerde Yapmayı Planladıklarını Belirten Samsung Akçaabat Bayi Ahmet Çıkrıkçı “Samsung Aldığı Kararla Bundan Böyle Kendi Mağazalarını Açacak. Biz De Samsung’un Resmi Mağazasıyız, Samsung’un Şu An Türkiye Çapında Çok Sayıda Mağazası Var. Resmi Açılışımızı Samsung Yetkililerin  Katılacağı Bir Tören İle Gerçekleştireceğiz.’’ Dedi.

“SAMSUNG ÜRÜNLER SAMSUNG MAĞAZASINDAN ALINIR’’

Ahmet Çıkrıkçı, Servis Ve Garantiyi Sunduklarını İfade Ederek “ Teknolojinin Her Geçen Gün Geliştiği Çağımızda Samsung Teknolojisini Akçaabat’ta Müşterilerimize Sunuyoruz. Akçaabatlılar Artık Bir Başka Noktaya Giderek Samsung Ürünü Almayacak.’’ Şeklinde Konuştu.

“TEKNOLOJİYİ UYGUN FİYATA SUNUYORUZ’’

Samsung Akçaabat Mağazası Olarak Çeşitli İndirim Kampanyaları Düzenlediklerini Kaydeden Ahmet Çıkrıkçı“Buzdolabı, Çamaşır Makinesi Ve Bulaşık Makinelerinde Yüzde 50’e Varan İndirimler Sunuyoruz. Teknolojiyi Ve Uygun Fiyatları Yakından Görmek İsteyen Vatandaşlarımızı Mağazamıza Bekliyoruz.” İfadelerine Yer Verdi.

Ayrıca Samsung A5 Ve Diğer Üst Modellerde Telefon Alanlara TS Forması Hediye Ediyoruz. Bununla Kalmayıp Tüm Beyaz Eşyalarımız 6 Yıl Garantilidir.

img_1556.jpgimg_1557.jpgimg_1559.jpgimg_1561.jpgimg_1570.jpgimg_1575.jpgimg_1578.jpgimg_1607.jpgimg_1596.jpg123456---kopya-757.pngyesyeni-logo-final-20170426194040.png

Editör: TE Bilisim