Du Bakalım “N” Olacak

Açılacak mı, açılmayacak mı dersen yeni eğitim öğretim döneminde yüz yüze ilk dersler önümüzdeki pazartesi gününden itibaren kısmen de olsa başlıyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un konuya dair bilinen son açıklamasına göre okul öncesi öğrenciler ve okulla duygusal bağ kurma gerekliliğinden sebep birinci sınıf öğrencileriyle ders başı yapılacak. Öğrenciler uyum haftasında bir gün, sonrasında haftada iki gün okula gidecek.

Ülkenin öğrenci sayısı belli, öğrenci sayısı belli, okul ve derslik sayısı belli bakanlıktan istenen şey de belli okullarımızın eğitimi güvenli şekilde sürdürüleceği ortamı sağlamak. Bunu sağlamak için okullara ödenek gönderdim mi hayır, yardımcı personel görevlendirdi mi hayır, dezenfektan malzeme ve maske sağladın mı hayır. Öğrencileri güvence vererek okula çağırabiliyor musun? Uzaktan eğitimin tamamını EBA üzerinden güven içinde yapabiliyor musun?

Sormazlar mı 6 aydır ne planladınız, ne yaptınız diye. Bugün Pazar emin olun Pazartesi kim ne yapacağını net olarak bilmiyor. Du Bakalım ne olacak.

YÖNETİM KURULU ADINA TAMER ÖZLÜ (ŞUBE BAŞKANI)

b-524-021.jpg

Editör: TE Bilisim